Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Eh ovo hocu da cujem i citam, samo ulaganje miliona eura u dzamije su spas za omladinu Bosne i Hercegovine!
Džamija po glavi stanovnika.....
ja imam ideju a to je pošto u vogoći nema ni jedna pravoslavna crkva poklanjam dio imanja u naselju Gračanida se pravi crkva ideju ću poslati srpsko pravoslavnoj crkvi da vidim njeno mišljenje pa onda svima po reduopštini Vogošća ,kantonu sarajevo ,a sve u ime ljubavi prema BOGU ljupko palangetić
čuj đžamija u krivoglavcima e svašt majko moja pa tu treba crkvu praviti
eee kolika bi se mijadza mogla napraviti umjesto tas-a ili pretisa...
pa da ti kazem najvise i dobiju pomoci od dzamija tj od islamske zajednice vidi koliko dnevno obroka podijeli merhamet koliko se puta sergijama u dzamijama iskpulja za povratnike i izbjeglice vise je pomogla IZ nego politicke stranke a da se i nelazemo zahvaljujuci IZ i ima ikako BIH jer ocito ovim je svejedno dali ce zivjeti u velikoj srbiji hrvatskoj ili pak u domovini BIH ;)
đamija i igara nikad dosta
Pa onda svi socijalno ugroženi neka idu u džamiju po pomoć
znao sam da ima cafira koji ce reci stace dzamija hahahah prvo vidi koliko dobra da dzamija koliko park ili igraliste pa onda reci stace ko god je isao u mekteb razlikuje se i treba biti dzamija da se zna ko je ovdje gazda a ko podstanar ;) GRADI MUJO BIJELE KULE I DZAMIJE OD UNE DO DRINE KAO RANIJE :)
TOOOOO SDA SAMO GRADI DZAMIJE TO NAM JEDNO FALI U ZIVOTU
FABRIKA DA NIJE SE POCELA PRAVITI KOJA CE NAPRAVITI 1000000 DZAMIJA CCCCCCCC CCCCCCC BJEDA I JAD I LOPOV DO LOPOVA,NOVA ZADUZIVANJA PA STA JE RECI