Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Povećati penzije svakako, ali samo ispod 1000 maraka, ispod 400 i za 50%. Ove preko 1500 bi i smanjio, a pogotovo ne povećavao.
Sramota,ovako izlevatiti najugroženiju kategoriju i ne dati povečanje na minimalne penzije.SRAMOTA.Svi oni su željo čekali tih 30+ KM i mogu misliti kako su se radovali toj mizeriji .Evo ne mogu nači adekvatnu riječ za ovo.SRAMOTNO,LOPOVSKI FUJ.Vjerujte da sam se i sam radovao tome kao da ću ja dobiti nešto(mada nemam ni jednog penzionera u porodici) i sad ovo.Imaju li ovi lopovi dušu,morala,empatije?Vjeruju li u šta osim svojih đepova.
Zna li neko sto penzioneri sa minimalnom nisu dobili povecanje?? Djed mi prima 326 KM, jadnik se obradovo zbog tih 30-ak maraka. Fadile povecaj sebi platu, trebalo ti...
Boga vam sta je garantovana penzija?
Jeste ste pretrgli :) mamicu vam mafijašku :P
Jesam pozelio vidjeti djeda i nenu, nisam im bio ima i mjesec dana .. :D :D :D
Izbori are in the air..
Zaboli me, meni 170 više . . .
1. april ili