Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Genocidni srbi su srušili svaku džamiju do koje su došli u svom genocidnom pohodu, škole nazvali po pagansko-kršćanskim svecima, škole im više imaju paganskih ikona nego njihove paganske crkve, ne dozvoljavaju bošnjačkoj djeci obrazovanje na bosanskom jeziku... ali zato je problem kad bošnjačka djeca imaju nastavu u džamiji?!?!? Stalno sam govorio i ponavljam, četnik, ustaša i balijokomunjara misle istim mozgom, odnosno istim tumorom na mozgu.
Na prvom satu uce sklapanje bombi za samoubilacke napade na nevjernike...Na drugom satu je silovanje + odrubljivanje glava....itd itd Sve vjerske skole na svijetu treba zatvoriti !!!!!To je leglo fanatika i radikala...
poserem se na ovu školu na slici ! ako išta naučite u ovoj školi ja ću sebi i ruke i noge odjsječi....
Uvijek se nadje neko rjesenje,steta sto djeca izgubise godinu