Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nemojte tako pisati.iz rs kazu da su herojskim ratovanjem napravili entitet srpska.njihovi junaci su u herojskoj borbi osvajali bosnu.jel ovo ta herojska borba sumari ?
Ma ja ba to je bio "otadžbinski" rat, i njihovi "hrabri" borci i srpske patriote su se jadni branili od mrskog neprijatelja. Samo ne znam koju su otadžbinu branili, možda ovu koja je natopljena krvlju Bošnjaka nad kojima je počinjen genocid samo zato što su se drugačije zvali i drugom se bogu molili. Kako to da njihovi heroji služe kazne za počinjeni genocid i ratne zločine nad nesrpskim stanovništvom po bjelosvjetskim zatvorima, a najveći od njih se grčevito brane, da odbrane "čast" RS pred ICTY, koji je sigurno "politički sud, osnovan da bi se satanizovali Srbi i sve što je srpsko". Istina kakva god ona bila, nikada se ne može sakriti, a činjenice se ne mogu poricati, one su neumoljive, i svaki dan se razotkriva po jedna činjenica, utjelovljena u hiljadama tijela i kostiju Bošnjaka razasutih diljem njihove "otadžbine".
Inace obilici su stara junacka familija.pic..ka.do pi..cke.kako samo frizirate istoriju to je cudo jedno.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Predlažem da se u čitavoj BIH piše 7 dana latinicom, pa onda 7 dana ćirilicom.
nema veze s ovim člankom
Koliko ja znam u bosnu su vas doveli turci kao vlaska plemena sa granice srbije i rumunoje da im budete kmetovi.zato vam je i nadimak vlasi.uzmi neciju drugu istoriju pa procitaj.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)