Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
RS + HercegBosna + IslamBosna = mirna Bosna
@@Psiholog Ti nisi sposoban ni dedu u halu pratiti,daj odgovor na komentar psihologa pa da ti se izvinem i kazem da si sposoban
i opet, sto to nebi mogli zivjeti skupa??? zbog razlicitih imena??? ima njih(A) koji nemogu ni sa sobom, a ima i nas koji mogu i sa Perom, Mujom,...
Bravo, Samac! Moglo bi i kolektivno samoubistvo, dotuzilo brate ovo cekanje. Ja isto ko da se sjecam da se moglo zajedno i u rahmetli Yugi. Bratstvo, kumstvo i jedinstvo je bilo svakom drago, al\' sta ces kad volja naroda pobjedjuje. E, moj narode, sva nam je (ne)volja na Butmiru. On meni - nema Bosne. Nema. Do Amerike.
Ti si najveci glupan koji se ikada pojavio na ovom portalu, a pratim ga godinama.
Premijer manjeg BiH entiteta napusta razgovore i leti u Beograd da vidi uzivo predsjednika Rusije i da mu, ako ovaj dozvoli, oblize guzicu.
Ko potpise i jedno slovo koje nude ovi velikosrpski izaslanici, potpisao je konacni raspad BiH, ali ne samo to.
Ma nema nista bez nove Juge.Bilt nema snage izgleda po maloprijasnjim izjavama.
Zasto Srbe uhvati ovoliki STRAH??? Citam na RTS digli buku oko Butmira kao da se cela Srbija raspade!
U trecoj rundi ce biti nokaut heheehhe
Ne mozemo zivjeti skupa i zato treba pobiti sve ostale da bi zivjeli sami, jer samo kad si sam onda ti je dobro. Mozes go hodati po drzavi da ti se niko ne smije sto ti je mali, ili mozes bez stida uzeti pornic u videoteci ili iz kioska, mozes biti bez icega a da opet budes najbogatiji u drzavi, kad umres nema vise generacija da ti se smiju sto si bio glup. Biti sam je vrlina.
@psiholog Blago se tebi pa si zdrav, vjerovatno ti mnogi zavide! Vjerovatno vidis da sam u pravu ali pises ono iz inata!
Jok eto mozemo!!!Vidljivo....Isto ko sto se moglo uYugi...
Jok eto mozemo!!!Vidljivo....Isto ko sto se moglo uYugi,samo sto je ovdje 3 puta gore...
a najbolje mi je kad napisu \"mi nemozemo zivjeti zajedno\"!!! ja gluposti, kao da se svi srbi, hrvati, bosnjaci,... medjusobno vole. kad vec morate dijeli ljude, probajte barem jednom na dobre i lose.