Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ko o čemu, Balkanci o sigurnosti, tehnologiji i obrazovanju.
Ne mogu da vjerujem da je ovo isti onaj ahmetovic koji je prespavao 2 godine na vlasti ,prespavao snijeg od 1 m ,poplave u proljece,nedavne pozare sirom drzave a sad odjednom ni mjesec pred izbore je najaktivniji i svako 5 minuta se moze procitati neka vijest o njemu,licemjerno ha???
Ovaj susret je JAKO vazan i SVAKA CAST ORGANIZATORIMA ! Hvala posebno USA i Aktuelnom Ministru Sigurnosti RBIH-e Ahmetovicu ! Kad ce vise BITI HAPSENJE NAJVECEG MAFIJASA I KRIMINALCA FASISTE U EVROPI milorada dodika, NARKO - DILLERA , najvceg u Evropi ?! A sto se tice sigurnosti na Balkanu, S V E DOK G E N O C I D N A i fasisticka srbija barbara SANU vampira kapela smrti na celu sa monstrumom dobr-icom cos-icem POSTOJI nece biti mira ne SAMO NA BALKANU VEC i u Evropi ! SRBIJA = TERORIZAM, AGRESIJA, BARBARIJA, PRIMITIZAM, FASIZAM, NACIZAM i TOTALITARIZAM !