Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sta se ti mijesas i komentiras, Senada? I sad bi trebali biti impresionirani komentarom ove strucne osobe? Inace ne bi znali ko je i sta je covjek, a i da je sevdah BiH naslijedje koje treba njegovati. Smijesna si stvarno, u ovo nekoliko posjeta BiH si odlicno savladala folove ovdasnjih \'strucnjaka\': Petljaj se u sve sto ti nije struka. A koja ti je struka uopce? Ne znam kakvo trebas obrazovanje da se najedas i napijas po skupovima dijaspore, a sa parama jadnika u inozemstvu koji jos imaju iluziju da ih neko u Bosni ceka rasirenih ruku (doduse, plati i pokoja ambasada). Ccc
Sevdah je prdež
mozda je to jaukanje vama muslimanima nesto vrijedno...
Svaka cast Senada za tvoje plemenite rijeci,ima nade za nasu Bosnu i Hercegovinu kad je znaju Bosnohercegovke ko Ti predstavljat i uljepsavat...Cuvajmo sve sto nam je Omer ostavijo ko sto su nam ostavili nasi pradjedovi Bosnjani,nezamjenjivo i neprocjenjeno blago koje su Sevdah,sevdalinke simbol Bosnjana i identiteta najstarijeg naroda na Balkanu! Bosna i Hercegovina jedna i jedina nasa domovina! LILIUM BOSNIACUM BiH4EVER!