Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Eto u Sarajevu zivi lijep narod tik pored koncentracionog logora Viktor Bubanj !
Blago tebi moj Mustafa pameti. izbori su ponovljeni na ŠEST biračkih mjesta, a ne u cijeloj Čapljini. Nisu ni multietniĆari loše prošli - 64 glasa. Džaba i što je Komšo dolazio u kampanji.
Znamo to ali nisam znao da ta Čapljina ima tako malo stanovnika,to mu dođe kao neki mali gradić,pa mnoga sela imaju daleko više stanovnika :))))
dobra ova škutorska plava milfača ..ona bi sigurno ispuštala jake glasove ...
mujo, negeneraliziraj, dosta nam je više sranja, gledaj od čeg ćeš živit. pozdrav
zar je neko ocekivao drukciji ishod..pa taj mali gradic je poznat po mnogo cemu a meni licno po jamama iz drugog ww i po konc logorima iz ovoga zadnjeg... tu zivi neki lijep narod ..