Nedeljko Mitrović
0
Po pravdu u Srbiju
Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@MINKA >POLIZITE MI PICU SVI PO REDU,, ma nabijem ti glogov kolac u pickku dok ne iskrvaris :) Dudakovic je Legenda i tako ce ostat, a ovi bijednici sto izmisljaju kako bi izjednacili krvnike i zrtve , ma pusite ga kmetovi. :) Stoljecima ste bili niza rasa , i to ce te i ostat, jebigga to vam u krvi.
POLIZITE MI PICU SVI PO REDU,,
Volio bi ti klati samo da je jos mu.da za to. Klali su i oni iz Srebrenice pa ih eno sad po septickim jamama u Potocarima.
J.eb.o. te. otac srpski, pored nolkih koncentracionih logora u krajini imaju se obraza javiti. Kako bi vas volio klat majku vam j.e.b.e.m. cetnicku
Protutuzba za montazu
STA RECI NA OVAKVE NAVLAKUSE SRBIJE-X?
Eh jadni Tihicu kad dozvoli izdajnice da od zrtve krvolocni srbski fasisti napravise ubice! UBI se ak imas i malo casti!K\'o i ostali izdajnici i nesposobnjakovici! BiH4EVER!
Izvinite vlasi ne znamo gdje je general Dudakovic heheheh
Koliko ja znam na zadnjim snimcima koji su prikazani nema srba,to su tzv babini autonomaši,jedino možda u nedostatku dokaza i velikom pritisku ovakvi kao ovaj lik autonomaše smatraju Srbima. Idi ti neđeljko kud hoćeš i nevraćaj se više.
HV,Slo i Kosovo ja vam se klanjam do zemlje kako ste tako pametno,ucinkovito,brzo,jednostavno,efikasno pocistili G..na iz vasih drzava Smrde i Smrdiju treba ograditi Zicom i primjenjivati recepte iz Jasenovca,Gradiske i Zute Kuce jer Smrdi pardon srbi su zasuzili a i zaduzili da ih nece saprati ni tri naredna Jasenovca i to da su u Nisu,Krusevcu i Beogradu. BiH citsite ta g...na pobacajte ih u Savu neka ih nosi u Smrdiju ispunite im vjekovni san Svi Srbi u jednoj Smrdiji ogledajte se malo na HR.Slo.Kosovo
Bjezi mi sa monitoraaaaaaaaaa , majmuneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Strasan pritisak na tuzilastvo ovih dana provodi velikosrpska propagandna masinerija.
e ti bi da smrdulja sudi čovjeku koji se borio za svoju zemlju i narod za razliku od tebe.NEK SUDE TEBI NEDELJKO I TEBI SLIČNIM HAJVANIMA.
Svi oni slice Ratku Mladicu
na slici i jest mladic. vidite oci krvoloka. a dudakovic je legenda, ziva legenda. zamisli da ga tuze oni isti koji su ga napadali samo zato sto se branio. srbiju treba spalijivati napalm bombama pola godine, bas kao i sumsku redakcijo sifra je bezveze