Komentari (47)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sve je ovo zamazivanje očiju, sitna riba. Kakva EU dok u ćuzi ne budu Čović, Dodik i Bakir. I to ovim redoslijedom.
Hahaha gdje si vidio da predsjednici idu u zatvor, ziva nam dugo bila sva trojica.
odliv mozaka ja bih istovremeno sve trojicu zbog eventualnog prikrivanja dokaza uticaja na svjedoke ilu moguceg bijega.Vidis da se i u SA i BL i evo MO vrse intezivne rekonstrukcije aerodroma u zadnje vrijeme.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Čudila sam se da su je pustili! Vjerovatno je trebala "srediti" dokaze. Ništa ja njima ne vjerujem. Spektakl u nizu spektakla, cirkusijada za narod koja bude i prođe...tresla se gora, rodio se miš! Tako je to kod nas :(
DROLJA
Ko je nju zaposlio u JP Domovi zdravlja poslije bijega iz opstine?
Vise u stanici nego kuci 😂
Ismet Horo na aparatima
Samo polahko sa njom nemojte slucajno da je onako profesionalno hapsite kao one sto kradu po vrecu krompira, lijepo lagano neka sama proseta do mupa kao i gospodin Radeljas, covjek uzeo par miliona nije red da ga svrstavate sa sitnim djeparosima i stavljate mu lisice na ruke.
Smrt je majstor iz Srbije ! http://www.slobodna-bosna.ba/vijest/41826/ubica_iz_srbije_pod_laznim_imenom_zivio_u_bih_tuzilastvo_bih_podiglo_optuznicu_protiv_branka_sekulica.html
Do vi ne uhapsite Amira Zukica I Asima Sarajlica.. Tek cemo Onda povjerovati da radite ispravno. Sad Vi hapsite nekakva žene po opstinama pa tu zna se ko im je naređivao
Objavite joj sliku da vidimo jeli bas tako zgodna pa je ovako cesto ceremonijalno privode i jel se kakav tamo istrazitelj zacopo u nju.
Kod nas ovo sve funkcionise kao u ribolovu. Odes uhvatis veliku ribu slikas se i pustis je :)
Mozete novih zatvora graditi, 50% drzavnih sluzbenika je za pritvor.
Drugi mediji pisu da su nova krivicna djela u pitanju odnosnoda da je podstrekivala vjestaka. Drugim rijecima, vjestak je propjevao.
Ovo je više KOKA nego HORO.
ZA HAPŠENJE : cc 10.000 Politicara-Brutalnih ratnih i poslije ratnih kriminalaca cc 10.000 direktora u javnim firmama i sluzbama-Brutalnih kriminalaca cc 1000 Popova i Hodza-Brutalnih kriminalaca i zlocinaca cc 100 Estradnih "Umjetnika"-ratnih i poslije ratnih kriminalaca i zlocinaca cc 100.000 Naroda Brutalnih neradnika,koji zivi na racun Socijale,i redovno glasa za ove gore navedene
i tako.... malo zabave za narod krhkog mentalno-nervnog i emocionalnog stanja bez ikakve nade u bilo šta....
Udžite u Novu godinu sa poznatim licima, KPD Zenica organizuje proslavu nove godine uz Eseda Radeljaše, Damira Hadžića i druge. Obavezna rezervacija kod MUP-a.
E moj Damčo, ova ti ga Dalida ne vadi. A i kad to uradi, samo to čini da bi ti ga opet mogla još bolje stavit !