Komentari (166)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vidi lovca sto ce unovciti glas hahaha
Lovac ko te ne zna ali naivan je BH blok pa je otisao s tobom u koaliciju
Lovačke priče!
PRIKAŽI ODGOVORE (12)
Lovac prije izbora sere po SDA i onda sam ode s njima hahahhahha
klasični namazani SDA bot, znamo ga dobro svi koji smo zivjeli u tim sokacima
@gooUser1608743566 Pedja Kojovic prije izbora samo govorio o probosanskoj opciji, a kandidovao Bosku Cavar, koja cak ni za Irmu nije htjela glasati, i koja rece da ce glasati za Dragana Covica i njegovog kandidata.Pa ljudi koji glasaju za BH blok, mogu da se uporede sa ne sa djecom, vec sa ljudima sa autizmom. Pedja je ako Boska bude glasala za Draganovog kandidata zavrsio politicku karijeru u bosnjackim mjestima, a njegova stranka moze komotno da se ugasi.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Sad ste prošli i nikad više prodane ljige.
Lupljen papak.
Ma vidi lika koji je u politici! Bjezite svi ako ste pametni iz Mostara!
On je, kao, protiv SDA. 😂
5 kolona
lovac muljator isti ko zeljko komsic i DF. jedno prije izbora drugo poslije.
I nemojte ko ih hebe nek narod vidi ko su šta su
Nisu bošnjaci za politiku nadareni
E moji glupsoni , svoje lične interese gurate ispred interesa gradjana, uhljebiiiiii uskoro dozivotna robija uhljebiiiii
Hahah..dobar kes se moze uzet za jedan glas
Gdje je irma bila za vrijeme rata pa joj smeta proslost boraca armije bih.
Ratna prošlost mu je OK, ali poratna i pismenost nije. I to je osnovalo i vodi stranku :-(
Jadan Mostar sa ovakvima. Još jedna ublehaška "stranka jednog lica".
Semir Drljević Lovac rođen je 1963. u Mostaru. Odlikovan je najvišim priznanjem u Armiji Republike Bosne i Hercegovine - Zlatni ljiljan dobio je 1994. kao pripadnik 41. slavne motorizovane Viteške brigade. Ovog ratnog komandanta odbrane Mostara stanovnici tog grada poznaju po ratnim zaslugama, a šira bh. javnost možda ponajbolje po snimku iz Pariza 9. maja 1995. godine. Cijeli antifašistički svijet u Parizu je tada aplaudirao BiH.
za koliko si se prodao SDA ?