Komentari (329)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pokušaš da postaviš kvalitetniji asfalt – ne može jer podloga nije dobra; Pokušaš da središ podlogu – ne može jer se ispod nje nalazi loša i zastarjela kanalizacija i vodovodne cijevi; Pokušaš da središ kanalizaciju i vodovod – ne može jer nisu ispravni imovinsko-pravni odnosi; Pokušaš onda da središ imovinsko pravne odnose – ne može jer se ustanovi da taj teren uopšte nije za izgradnju. Na kraju im pokrpiš rupe na asfaltu i ideš dalje.
pokusas da se molis ollohu ne moze jer ne slusa
Au. Titin asfalt trajao po 30 godina, a ovi non-stop obnavljaju, peru pare sta li, i vidi rezultata. Auuu
Ti da si upamtila Titin asfalt ne bi tako zborila. Postavljen 1978., a do 1988. zakrpa do zakrpe, deset godina nije izdržao.
I nemoj se stiditi zbog toga, jer nisi jedina.
Ovo samo kod nas ima , nigdje vise na dunjaluku.. U Mozabique je manja korupcija i lopovluk nego ovdje..
Daleko bilo, sezone 92-95
ja asfalta i govana, pa kako stoje predratne ulice, uglavnom su u boljem stanju nego ove jučer asfaltirane...
Pa ja, asfalt takvog kvaliteta da ga je potrebno svake godine iznova postavljati. Što će neko omastiti brkove...
ovo koda su tomahawk rakete padale a ne kisa
To su sve SDA - Koldžine ulice i sokaci. Ništa nije bolje ni na Hrasnom Brdu i svim ostalim ulicama koje su u Novom Sarajevu renovirane prije deset - dvanaest godina. Sve to dobro zna , niko drugi, nego Koldžo!
jel niksic postavio brata na celo firme koja je izvodila ove radove?
Udariće Koldžo netom pred izbore novi asfalt i svi će opet glasat za njega. Lijepi naš Koldžo, vidi kako nam je ulicu (našim parama) napravio....
Koldžoni moj lijepi...
Zasto sad niko ne prekintrolise izvodjace radova, narucioce posla i njihove ugovore jer je ocito da nista ije uradjeno po propisima i standardima.
Ja lijepe reklame za firmu koja je radila ovaj put.
Cemu navodnici u naslovu, kvalitet moze i los biti..
Duze traje kafa koju podijele pred izbore nego asfalt.
TO JOŠ HAMAN DRŽI VODU SAMO DOK IZBORI ODU !
Doso asfalt ko svicarski sir.