Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Primjećujem na ovom portalu mogu proći mišljenja samo ako nisu Bošnjačka. Do sada sam zauzimao stav da Radončić jeste kriminalac jer ga se dovodi u vezu sa istima ali poslije kratkog pregleda textova i komantara na ovom portalu vidim da sve što je bošnjačko ne valja, a ako ima blagoslov sdp-a tada je o.k. Na osnovu iznesenog mogu zaključiti da se Radončić i sve/svako ko je vezan za njega na ovom portalu derogiraju. Zaboravljate osobe koje rade u firmama koje su vlasništvo Radončića i koji su zajedno sa njim ustabili ih.
@MOMO izgleda da si se malo \"nahladio\" !!!
ovi komentari su zastrasujuci....nevjerovatno
sandjaklije odlazite u Srbiju!!!
E pa dosta je veise tog kurcine i fasiste radoncica i sandjaklija u Sarajevu. Jebem im majku svima. Mars napolje u majcicu srbiju.
Hajd ne s**i! Slucajnosti da su u dzamiji inatalacije \"otkazale\" bas za Bajram!?!?
MAJKU VAM JEBEM BALISKU ASIME GEBELS BALISKI OPTUZITE SRBE MOZDA SU ONI KO ZAPALI DJAMIJU ASIME UBICO USUTIO SE EFENDIJA OSTAVIO GRIJALICU KOPILE PISI
Bosna je zemlja cuda... TV kuce placaju lopove da im provaljuju u sopstvene kuce, sa ciljem povecanja popularnosti. Pojedine kuce placaju bombase da im dizu rejting, poput Hayata. Politicari izmisljaju atentate i atentatore u cilju sopstvene popularnosti...
Ma šta je to za Fahru! Samo izgovor da kupi kvalitetnije kamere! Sitnica! Čuj ukradene u Skoplju, k\'o bi rek\'o da imamo ovako informisanu javnost! Vrlo interesantna informacija da Fahro nema keša pa kupuje ukradene kamere!
Mozete zamisliti koja \"slucajnost\". Te iste kamere su maznute prije 2 godine u Skopju (MK) pa su se pojavile u tv Alfa Pa da su opet maznute čisto sumnjam. Nego su sklonjene da se \"smiri\"situacija Đubrad....
pa zar jos neko gleda alfu....dno dna
A cirkusa Bože dragi! \'\' U želji da se kompromitira TV Alfa\'\'! Pa svako živ zna da je TV AVAZ čitaj TV Alfa mafijaška televizija, tu Šaja uređuje program a Gaši iz zatvora uređuje crnu hroniku Dnevnog Avaza! Sami ste se iskompromitovali i bez ove pljačke.
Neka,jebo vas otac bosnjacki!!!