Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ogledalo nase primitivnosti ! jos pimitivniji je ovaj klix.ba koji ovim primitivcima nudi platformu.
Pa zar su potrebni ovakvi komentari ccc
aj aj bojac!
Banjalucani svaka vam cast, iz vaseg grada stalno lijepe vijesti. Ne dazvolite stoci i primitivcima da vam uzmu grad.
JAKIH M.U.D.A SMRDSKA POSLA......
Uzivaj ti uz 11 hiljada srpskih crvenih stolica. :) hoćeš opet da vas vlahe guslarsko-opančarske kuham u Kazanu !? pišam ti se na truhle kosti srpske nejači u.b.i.je.n.e. maljem u glavu u Jasenovcu ! jedini lijek za vas genocidaše-malj u glavu !
Uzivaj ti uz 11 hiljada srpskih crvenih stolica. :)
Opancari i guslarska kultura, nepriznati niotkoda. Cijeli svijet zna za Bosnu i Hercegovinu niko ne zna za tamo nekakvu genocidnu rs. Ne postoji ni 1% posto interesivanja Bosnjaka da priznaju tu kancirogenu tvorevinu.Imali ste vi Sulejmana Tihica koji je rekao da priznaje tu genocidnu tvorevinu i da nema nista protiv nje, i vidjeli ste kako je on a i njegova Srpska Demokratska Akcija (SDA) prosli na izborima 2010. Svaki politicar u Bosnjaka koji pokusa priznati ili postovati genocidno djelo Dobrice Cosica, Karadzica i Dodika ce platiti na izborima. Kod njih dosli nekakvi plesaci koje niko ziv nije vidio ni cuo, kod nas dolaze najveca imena u Hollywoodu na Sarajevo Film Festival, filmove prave protiv Srba znajuci koliko su genocidan narod. Uostalom NATO ih je bombardovao 1995 i 1999 te se iz toga vidi da su barbari koje sva moderna civilizacija mrzi. Sad uzivajte u osiromasenom uranu iz NATO poklona hehe, naravno bez Kosova i Srpske Krajine ahahahah.
@ dado banjalucki sizo-frizo, o kakvoj sargiji pises jadnice, pa vi srbi nemate sargije, da ih imate nebi vase seke, mame, bake sirile osu*necenim sargijama noge. Hvala Bogu pa su dosle do sapuna bar u danasnjim vremenima manje sm*rde breee i ga*ce nose , moz zamisliti prije, hem se nisu prale hem nemaju ga*ca !!! :)))))) Sikter !
Pi. čkice potraži svoje poriljeklo kao Kusta pa onda komentariši iz te svoje kotline!!!
@dado.....pic-ki-ca -genocidna ti je ispod nosa ! SIKTER
@dado .....mora da ti susjedi guslaju mamu ili seku pa si tako isfrustriran.....ili ne mozes babu svog da pronadjes pa pjenis na komsije !!!!! Jadno malo vlasko nedonosce.......SIKTER !!!!!
Zeleni zube o pa ti si pi. č. kica znači !znao sam!!!
@dado......moronu vlaski.....de nam objasi sta to znaci sargijaj sunet !!!!! Nek ti mama sargija osunecene......cobane !!!!! SIKTER
Ko zna , mozda ima nade, da se od seljobera srpskih opancara i gusle istope od valcera i tango plesa ?! Samo cisto sumnjam da ce se to djesiti za najmanje 1000 godina !