Komentari (198)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nisu priznali ni presudjeni UZP, a da priznaju ovo!!! Europejci na baterije!!!
@Sajonara Kakvi komšići, slaveni i komunjare. nama bošnjacima trebaju vođe kakvi su t sda političari i da jednom dana insaAllah uvedu šerijat u bosnu
Kme nakupina turska
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
bosnjacima netreba pomoc bosnjaka nego razumnih srba i hrvata
sejdo kovačević?ili....
Vaskrsli Džordž Majkl.:ppp
Svima li je Bosna trn u oku Ne zaboravite da vam najviše Bosanaca dolaze ljeti na odmor. To će se promjeniti
pošto smo mi leglo terorizma onda se klonite Bosne jer ste najebali
Podli latini
Ha, ha,ha..Cirkuz od drzave!Pa Sejdo Konj vam ismijava drzavu!Postali ste vec tema karikatura....Ha, ha..U redu je sto vas sejdo ,mektic koji brani cetnike i co loze protiv hrvatske, ali ovako naivno samo ismijavaju ovu smijuriju od tzv drzave!
HDZ SBB I Ostale izdajnicke stranke treba ukloniti iz BiH milom ili silom ...
@atipicni Koja imena spominje? "Nekog Davora" iz Zagreba? Optuzuje se jedna katolicka zemlja za naoruzavanje "selefija" u nekom mesdzidu? O tome se ocituje i clan Predsjednistva BiH koji izrazava sumnje da je to moguce. Iza takvih tvrdnji i optuzbi moraju stajati ozbiljni dokazi i dokumenti obavjestajno-sigurnosnih agencija iz BiH koje s tim trebaju izaci u javnost. Uozbiljite se ljudi!
Citam komentare instruirane od strane HDZ-a i UZP-sljedbenika, i mislim nesto kako su samo jadni! Iole misleci i posteni clanovi hrvatskog sabora se vec uveliko distanciraju od trenutnog rukovodstva susjedne drzave - pogotovo danas, Viasat History danas pusta emisije sa dokazima o ustaskim zlocinima, Holandija protjerala hr.ambasadora koji sada misionira po BIH i u centru je ove afere, ali dzaba sve to - placeni komentatori tj. tutkumi se prodaju za par grosa. Zaista jadno!
Pa naravno da je zabrinjavajuca, HDZovci podrzavaju teroriste u Visegradu u kojem je bio genocid nad Bosnjacima a inace su nam komsije poznate po teroristickim akcijama.
Vi stvarno mislite da Hrvatska suraduje s radikalnim islamistima ili krijumcari oruzje, dijeli ga besplatno obicnim ljudima i placa ih samo zato da bi drzava dokazala da je izjava koju je dala Kolinda prije godinu dana i koju su svi zaboravili istinita? I za spinove treba imat inteligencije, a s ovim se gosp. koji je sve provalio bez jednog jedinog dokaza- bruka. Ali nije bruka samo za njega, nego sramoti narod koji predstavlja.
Selafija pravi selfi sa kalašnjikovom koji su mu na silu ugurali hrvatski obavještajci.
Brate tuzite ih ko God kalja ugled nase zemlje na sud, sta se prepucavate ko kokoske
Polako ali sigurno se skida maska "dobrih" susjeda. Bojim se kad se skine maska da cemo vidjeti lika Pavelica koji je otac danasnje hr atske nacije sa kojom se vise od 50% Hrvata diči (cast izuzetcima). Ovaj put taj Pavelic nije samo anti- srpski sad je mnogo vise anti-Bosnjacki...
Islamistički divljaci na djelu: https://m.youtube.com/watch?v=uXU1QJDrPrs&has_verified=1&bpctr=1552598951