Komentari (145)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Još važnije je da se oslobodimo Vas i sličnih Vama....
Mi letimnog imamo..Bosanac,Katolik..a to sto nije iz HDZ..to nije do nas. Vec do vas..A legitimno ti se nudim da te predstavljam kod zene ti...
Nisam siguran jel ti se isplati pisat kad imas orah u glavi gdje bi trebalo da stoji mozak. Al svejedno, proguglaj šta znači pojam "legitimno". Nije uopće bitno jel bosanac i katolik iako sejdo i ne zna šta je, može bit i turčin al će ga Hrvati birati ako im se sviđa da ih predstavlja.
Evo ti ga na!!
Kad će Srbi dobiti konstitutivnost u Republici Hrvatskoj ? Sa 12% na popisu 1991.godine trebali su biti konstitutivni u novom Ustavu RH. I trebali ste imati predsjedništvo sa 2 člana, možda i 3. Legitimna.
Ama ja.evo sad će vam osigurati.
Ostavite BIH na miru korumpirani stvorovi ima te vi i svojih problema ne znam kako ste tako bezobrazni da se miješate u jednu suverenu i priznatu državu. Vi ko fol stali iza BH Hrvata pa ovde nema tog ovdje su Bosanski Katolici to imaš ispisano u crkvi na staklu u Sarajevu uštampano. Vi ovdje zavađate narode!!.
Ma daće oni i guzice za fotelju.Ja neznam dali iko ima normalan da vidi kud ovo sve vodi i da je ovo čista UGROZA BiH.
Evo opet se Hrvatska uplice i potkopava mir u BiH ?! Tesko nama kakve komsije imamo . Ovo nikad nece prestati . Jedino ih neki novi rat moze zaustaviti ! Idioti , nije im malo sto ih je sud u Hagu osudio ! Ali EU je najvise kriva sto dopusta ovakve provokacije !!!
legitimno vam mamu....
...daj mu ti mjesto u svom predsjednistvu. Odhebi od Bosne!
Legitimno legitimno ovu rijec sam cuo 8598 puta zadnjih 6 mjeseci popeli ste mi se i Covic i Plenković i HDZ na onu stvar. Glupi ste
Zeljko je legitimam presjednik !
Za nas su svi legitimni ,osim štovatelja UZPa Čovića , Kordića , Praljka , Primorca.... Legitiman je bosanski general Blaz Kraljević komandant HOSa....
Mujo a bogme i suljo ce vas dobro zajebat kako je to bilo i bice☝️
I osigurace ako se Konakovic bude pitao jer je lik otvoreno o tome govorio jos i prije izbora.
Sva 3 su legalna
A i legitimna
Naravno da je važno. Bošnjaci sad prije svega se žele rešiti tih podvala