Komentari (107)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne kontam što se ovi hrvati izmotavaju, što jasno i glasno ne kažu da žele treći entitet, nego se prenemažu i lažu i sebe i svijet, a Izetbegović onda nek zarati. Da bi ih osujetili sviju u tome treba onda izmijenuti izborni zakon, jer smiješno je da Bošnjaci Hrvatima nameću člana Predsjedništva i ljude u Domu naroda itd.Poslije toga nema trećeg, ali nema ni unitarne niti secesionista. Potpiše se ovakav memorandum i političari nemogu više srati nacionalizam.
Plenkovic razvalio i to na svih pet svjetskih jezika...svaka cast
Sad kad bosnjaci upale pilu naopako...nahebali smo xD xD xD xD xD xD
@TripleB Pojma nemate koliko ste mi zabavni :))))))
@ađustin Koje milosti ? Grčki plaćenika i Ruskih hahahah
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
BiH nece nikada u EU BH jer ce se raspast zahvaljujuci poturicama koji zive u iluzijama o svojoj bitnosti a grade cesta koje vode u HR ili Srbiju :-) :-) imaju manevarski prostor minus - 100089202029 % I nece vise biti bjezanije kod Suzupasa .Ali ce ostati Klix za kurcenje. I medjuislasmko ubijanje kao i svugdje u svijetu gdje islam ima drzavu.Samo mrznja i sve sto ide.Steta onih Bosnjaka jer poturice nisu pravi Bosnjacui kojima nije ilsam ispio pamet.Ti ce prvi stradat .Od svoje brace .
@ALKOHOL ja budale šta napisa.
🇧🇦☝🏻TREBA OVOG TUŽIT❕ KO MU JE DAO ZA PRAVO DA UZIMAŠ U USTA BOSNU I HERCEGOVINU ! HAJDE MAGLA LICEMJERU!.
@ađustin Hrvatcka je u hrvatckoj Bosna Je u Bosni.
@ađustin Naprčimo ti se baš mamare masne minđe od svinjetine !
Prva stvar, Hrvatska je ulaskom u EU propala ko žeton. Slavonija sva se iselila, Agrokor propao, 100.000 ljudi će biti ostavljeno bez krova nad glavom zbog ovrha. Druga stvar: Odakle tebi pravo da uopšte pričaš o BiH i njenim planovima.
@Simply_Red Pa licemjeri su oni radi toga ih ja ne podnosim šta ima nas koji qurac uzimat u usta ?! Jbo mu manjinski narod mater ovo je BiH majmune misli on da smo mi naivni o da mu vjerujemo heh sjeroma.
Koja dominacija Plenkovica u eu parlamentu..svaka cast
Ovo je posljednji vlak za BiH koji ide ka EU u sljedecih 50 godina....
Kae Tompson- Bosna ce ti reci sve odakle nam prezime:)
Bosnjaci po komentarima kao uvrijedjene mlade nevjeste....kad im se pomogne oni uvrijedjeni sto im se pomaze a sami nista ne znaju ako izuzmemo gradnju dzamija
@nasasenkica01 A i vi pedofilskih crkava niko ne treba da nam pomaže odmaknite se od BiH tako najbolje pomažete nam!.
Strasno nezahvalan narod :(
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
vergl, vergl... ser, ser
"Samo ako se čvrsto usidri u evropske vrijednosti". Pa onaj vaš sa Tony-jem nas je dobro usidrio pa ne mrdamo nigdje
Šta bi regionalni političari radili da ne dobijaju domaću zadaću iz EU.Možda bi se odali sukobima?
A sta Plenkovic ima srati o BIH? Ostavi nas na miru.
da nije vas BiH bi vec bila dio EU?toliko.....