Komentari (94)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovaj administrator je 100% Škutor jer briše sve što se Čoviću nesviđa.
@BosanskiKraljTvrtko2 dzaba
@BosanskiKraljTvrtko2 koja predizborna, nema u Hr skoro nikakvih izbora levatino
Obično su najveći fašisti oni koji druge konstantno optužuju i prozivaju za fašizam. Bez ikakvih argumenata nego isključivo ponavljanje i ponavljanje floskule uz općenito generaliziranje stvari. Prednjace u mrznji prema svima drugima i drukčijima a sebe doživljavaju kao velikim liberalima i multietničarima.
@Cicibann to ti je ova sirotinja bosanska na klixu bez marke,svu su im ustase i cetnici,a nane im se zamataju od glave do pete
J ti sarotinja neumotanu nanu (babu)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Konacno nesto o Peljeskom mostu... hvala klixe na fixu... miran sam sljedecih tjedan dana :)
Čović je u naprijed podrzao sve izjave Plenkovica, i Kolinde za narednih 10 godina...
tako i treba.
tako i treba.
e moj plenkoviću ti se pravdaš sarajevskim pomorcima zbog gradnje mosta kroz vlastitu državu. ja bi ga spustio na 10 metara samo da valovi mogu proći. tako bi iskoristio materijal i napravio tri trake u jednom pravcu.
pa ko da se Bej Haa tu išta pita,nego si lokalni patriote sileđije daju na važnosti prijetnjama za koje nikakvih argumenata nemaju.
Bicemo virgo intacta😂😂😂
Kako su balije agresivne na spomen Hrvatskog mora,hihiji ljubomore,vi gori u sarajevu i sumama islamskim gradite i radite sta god hocete,niko se nece uzbudjivati
Šta kaže Plenki, HR može da gradi na svojoj teritoriji kako i šta hoće, ahahahahaha može al u qurcu
Pripremajte mešalice i mistrije, uskoro kreću radovi!
Neka ti gospođa pripremi guzove kada joj ga Bosanci budu stavljali za vrijeme pauze hahaha
@Boba1970Beograd hahahaha,bar ce se pola ovih sa klixa nahraniti posteno kad im babe amidze daidze izadju iz rudnika uglja i krenu na baustelu u Hrvatskoj
Ćao Škutore
Stvarno je Neum luka barem kao Singapur, Amsterdam ili Napoli pa tu treba da prolaze tankeri i teretni brodovi, a tek oni kruzeri na sedam spratova, pa mi nadigli dreku jer kad dignu komšije most neće više ništa od toga dopirati do Neuma?! Idemo zajebavati sve turiste Evrope uključujući sami sebe jedino zbog toga što bi TEORETSKI neko mogao odlučiti napraviti luku u Neumu?! Kad, nakon što riješimo sve ostale probleme u BiH?!
@Nenadjebivi13 hahahihi,bosnjak,bogati sta smo bili prije bosnjaka? Neshvatljivo mi je kako jedan dio naroda zeli da se tako zove i drugi dio naroda? Sta ti imas od toga da sam ja bosnjak? Kako to mogu biti kad ja imam svoj Hrvatski indetitet koji se.ne moze vezati za muslimane i bosnjake,zasto vi niste bosanci nego bosnjaci?
Steta sto se ovako brzo zavrsi afera Agrokor jer smo jedan mjesec bili mirni od ZG politickog pritiska
znaci brat putin je dao kolindi saglasnos...izgradnja moze da pocne...
Erdovan je isto zadovoljan. Turska će firma da gradi ... a biće posla i za nas Bošnjake...što znači, svi smo na dobitku. Osim vas genocidaša naravno :))
@Gustav ...pa sta onda bakir glumata?.....gofno isfolirano....:)))))
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
J*bao vas most sve vise. Ni u Hrvatskoj ni u BiH nema preceg problema do njega.
kakvih ti imas problema...mozemo li sta pomoci?....mislim jesu problemi sa zenom?
@TuSamJa Drinski stari vuce nijesam se ja jos zenio pa nemem ni zene ni problemima sa zenom. No sta je bilo?
PRIKAŽI ODGOVORE (8)