Komentari (113)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kako ćemo sad znati je li on ovo stvarno izjavio ili nije? Ja sam totalno zbunjen ovim izjavama i demantima jednostavno ne znam šta da vjerujem
Ono što je najviše omogućilo Oluju bila je OPERACIJA LJETO 95 koja se krajem jula odigrala na teritoriju BIH. U razdoblju od 25 do 29 jula snage HV i HVO oslobađaju krajnji sjever opcine LIvne i opcine Glamoc i Grahovo i zauzimaju vrh Dinare s koje se vidjela cijela Kninska krajina. Počinje bježanija i strah.
Ne oslobadjanje nego pokusaj okupacije!
Plenkovic trzni jednu Praljkovacu-red je da proslavis dostojno.Daj i Kolindi cug
Plenkoviću, batali se ćorava posla! Da BiH nije vezivala i trpjela zločine od 40-50000 srbskuh volnika , prek0 12000 mrtvih samo u Sarajevu, nebi bilo ni Oluje i Juga. Zagreb bi bio drugi grad po veličini u Velikoj srbiji. Kada hočeš da pričaš ovakve priče, osvrni se unazad - vidi pratili te kakva sjena!
Tako je Andrej...i Banja Luka bi pala za 3 dana da Ameri nisu zaustavili HV i peti korpus...postoje ljudi koji dobro pamte ta vremena
Ja ne znam šta vi hoćete od BiH? Koliko je Bošnjaka ratovalo u Hrvatskoj što to ne spomeneš? Hrvati nisu ugroženi nego imaju puno više na osnovu koliko vas ima. Sve što više budete tražili sve ćete manje imati. To je normalna stvar.
Plenković je zamjenio teze, nije Olujom oslobođen veliki dio Bosne, nego je za vrijeme Oluje Peti Korpus oslobodio veliki dio Hrvatske.
@spahija1798 vi ko i srbi ,poraze pretvarate u pobjede
Da su se oni naši mamlazi, sve bivši KOS-ovci pitali, još bi i danas Srbi svirali gusle na Trebeviću i oko Sarajeva. Zato predlažem da se stadion na Koševu preimenuje u stadion "dr. Franje Tuđmana"!
Dinara, Bosansko Grahovo, Kupres, Drvar, Šipovo, Mrkonjić Grad, Bljesak, Oluja, deblokada Bihaća, zatim Dayton, gdje Franjo galantno i gospodski Srbima vraća natrag Mrkonjić Grad i Šipovo u zamjenu za deblokadu Sarajeva i koridor do Goražda. Hvala ti Franjo od nas realnih i iskrenih Bošnjaka do vijeka.
Veliko hvala braći Hrvatima u Hrvatskoj i BiH što su spasili Bošnjalčki narod od izglednog uništenja i nestanka te 1995. godine. Kako Armija BiH nije nigdje mogla mrdnuti protiv Srba (pušiona u Podveležju, u Srebrenici, na Igmanu, oko Sarajeva, izgledni pad bihaćke enklave), Alija je zamolio Franju Tuđmana da pošalje svoje junake i vitezove u misiju spasa Bošnjaka i BiH.
Klempovicu....lazi ti svoje retardirane budale koje su hipnotisane i zadojene,nama je pun k...c vasih lazi!!! Te suplje prosipaj kamenjarcima i hipnotisanoj hdz gomili
Dragi vlasi, sretna vam godišnjica Traktorijade ! Da i slijedeću dočekate u krugu najmilijih i na traktorima !!
Braco hrvati veliko hvala
Mudar je bio Doktor. Neosporna cinjenica. Mudro navukao naivno/merhametli Aliju, pa nam on slao poruke kako srpsko/hrvatski rat nije "nas". Tada smo jos bili "jugosloveni-muslimani". Da se to nije desilo, ne bi bilo Oluje i mozda bi bila "mirna Bosna".
Nevidim u cemu je problem, pa zar nisu oslobodili u oluji, a da ne govorimo koliko je izbjeglica zbrinuto cemu sad cudjenje
‘Alo junače, od koga ste je oslobađali ?!