Komentari (97)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I onda mi kaže "BIH nema većeg prijatelja od Hrvatske." Pa pored takvih "prijatelja", ne treba nam neprijatelj.
Ma tko ih više shvata ozbiljno
Dosta je Čović guzio Plenkija, mora nekad i Plenki da umoči.
HDZ BiH nije nikakva poslovna jedinica HDZ-a, uzvratio mu je hrvatski premijer. A kad organizujete buseve za glasanje u Hrvatsku onda ih ljubite i grlite ,oni su vaše glasačko tijelo.
http://thefappeningblog.com/jelena-karleusa-tosic-nude-leaked-the-fappening-6-photos/
Želite li pronaći ženu za jednu noć? Dobrodošli na ==> www.XXDate.club
Covic i Plenkovic su napravili kardinalu gresku pred svojim narodom. Izdadose vlastiti narod.
Covic i HDZ BiH nista ne radi bez blagoslova maticnog HDZ-a. Moze Plenkovic sad prdit i prati se.
ovog Plenku ko da je Tuđman pravio
Ne pravdaj se ti nama pravdaj se hrvatskom nastradalom puku kretenu retardirani!
Ovaj put su Vucic i Mile Dodik nasukali lukavog Covica i smisljeno i javno u njegovom nazocnoscu na proslavi dana RS-a i velikosrpske politike odlikovali Lisicu osudjenog za zlocine nad hrvatima. I sta je rezime i kakvi su to odnosi. To nisu cista posla.
Andrej, kasno je sad za takve izjave, zbog istrajavanja na agresiji prema BiH i vasih HDZ nacionalistickih gluposti prema BiH, Hrvatska ce uskoro i zvanicno imati najduzu granicu sa Rusijom!
Lavrov: Rusija se ne može složiti s pristupanjem BiH NATO-u http://balkans.aljazeera.net/vijesti/lavrov-rusija-se-ne-moze-sloziti-s-pristupanjem-bih-nato-u
Ista govna samo loptu bacaju jedan drugome ,svesu znali i napravili dogovor.to mala beba vidi sta ustaski zlocinci rade.
Od toga se znate igraditi, a kad treba potpaliti jer je legitimno izabran Zeljko Komsic i kad treba podrzati Covica oko tendencija za stvaranje 3. Entiteta onda ste tu za Hrvate i HDZ. Pi*ka Vam materina ustaska cetnicka licemjerna bezobrazna!
Slozicu se sa ovom konstatacijom da j e bio njegov odabir ali isto tako se ne mogu sloziti sa cinjenicom da je imao tvoju ogromnu podrsku u zadnjih godinu dana u svom rusilacko - huskackom pohodu na ustavni poredak BOSNE I HERCEGOVINE i u cemu si ga zastupao kako pred sopstvenim parlamentom tako i u vijecu Europe. Ovo zadnje Pkenkovicu nisi trebao sebi dozvoliti
vas ambasador je ponizio heroje kao sto je blago zadro cijeg je sina ubio odlikovani lisica i samo da znate davam je upitan ostanak u nato savezu a vidjeli ste to na kupovini aviona jer ste sve vise ruski orijentisana zemlja kao i vasi mentori???????
to ti nije tacno nego je to nastavak politike tudjman milosevic koja ima za cilj omalovazavanje domovinsko odbranbenog i kod nas oslobodilackog rata protiv velikosrpske agresije jer da nijetako ne biste vi aminovali nestanak 140000 hrvata iz posavine nego su vas vasi drugovi veliko srbi naveli da uvuceto i nato i eu kao da i oni podrzavaju genocid i ratne zlocince jer ste vio dio nato a i eu pa sad hocete da svalite na hdz bih