Komentari (154)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bavi se malo zemljotresom narod ti spava u snijegu a Bosnjaci im salju kucice dok tvoji kradu Novce
@fbUser1608659682 ...svaka čast!! ima vremena brigu voditi o Mostaru i tuđoj državi, dok mu narod vapi za pomoću
Na Drini nema islama, odnosno vrlo malo. To je Republika Srpska jarani moji!
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Plenki budi zabrinut za svoje dvoriste!!
Bravo Plenki. Prvo sapun onda parfem.
Sta kazu Zabrinuti i Zabrinuti?
U čije ime je ovaj čeda Čović boravio u Zagrebu?!
drustvo lijecite bolan nemojte fasizam u grudima njegovati poslednji u evropi.niste osudjeni za 2 svjetski rat pa su vam ubjedjenja nepromjenjena jos
Hebeš Plenkovića. Šta kaže Zoki-koki...to je bitno. Okreni se Plenki svojim problemima,imaš ih na izvoz,zemlja ti se trese,stranka ti se trese...vodi brigu o svojim poreskim obveznicima a ne o švercerima i lalemudanima koje boli neka stvar za običnog čovjeka hrvata u BiH.
Kako to, svaki izbori koje Čović izgubi su nepošteni? Kako to? Kako to? Kako to? Kako to?
Nekad je bosanski vitez Jakub pasa znao sa bosanskim sokolima, njih oko tisucu i po, proc kroz cijelu Cro, potamaniti sto je za potamanit i vratit se nazad u Bosnu bez vecih gubitaka. Znaci, dolazio je do Istre skroz.
E hvala ti za zabrinutost. Ipak ce bosnjak da bude gradonaclenik. Nema potrebe da Budes zabrinut. A ti dragana vazeljincica namazi negdje
fali im jos samo zoki,ljudi rijesili sve svoje probleme u hrvaskoj
Obzirom na situaciju Plenki je umjeren dok ovaj UZP-ovac lozi i pokusava od 13 napraviti 15 mjesta u vijecu na silu,ali nece moci tim putem Covicu.
Kme, heljp kmeeee heljp. Kmek Rvata cuo se do neba!
Plenkovicu koliko im pomazes jos malo pa su manjina. Konstitutivnost je komunisticka podvala i ti to vrlo dobro znas, u dejtonskom sporazumu se uopste nespominju konstitutivni narodi nego konstituentni. Voljeli bi imati 33% svega pa kad bi bio samo jedan hrvat u BiH, bgm nece moci.
Neka Plenki već jednom objasni čime je to Čović stekao legitimitet predstavljanja jHrvata.
Ovaj Čovke i Dodik kao mala djeca kad ih neko dira pa bježe kod tate i mame i kažu dira nas onaj... Više ste smješni, imate li mozga imalo ili malo po malo trčite po pamet u ZG i BG.
Ma ja ba jebes petrinju i sela ona. Bitan je Citluk,Siroki,Mostar... ej moj narode