Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@samozatebeseljoberu........ako je seljacino ko za-tucani krkan to si ti.........SIKTER MO-RONU ce-tni-cki !!!!!! Jedino sto ovdje radis je to sto grokces......ti seljoberu i argumenti.........vas cobanski argument je guslanje lazi dan i noc !!!!!! SIKTER SELJACINO IN-.BECILNA
Ma ajde vise selj.acino zattucana zasikterisem ti ga mami u usta!! Uvek jedno te isto seljacino zattucana nikada argumente uvek samo psuje seljacina zattucana kako ono vec ti kazes iNbecil hahahahahaha bal.ija zattucani!!!
@samozatvojumamu......SIKTER SELJOBERU MO_RONSKI !!!!!
Pravda u pravu si nije ovo 1948 pa vas je sad samo 80% nepismenih!! Kad covek kaze istinu oni ga napadnu da je l.az akad kaze laz onda je opet l.az BOLESTNJACI!
Ako kriminalac misli da neko vjeruje u njegovu pricu onda je stvarno \"sazrio\" za ludare... Pa gospodine Kriminalac pa nije ovo 1948 da je 90% stanovnistva nepismeno !!! Mandic je samo jedan sa dna kace kriminalac koji bi za licni interes ubio i rodjenu majku !
\"Te grupacije kada nisu imale šta da pljačkaju od nesrpskog stanovništva, pljačkale su Srbe, i tome je ministar policije Mićo Stanišić htio stati u kraj, a i ja s njim\", pojasnio je Mandić, koji je sa svjedočenjem počeo 30. juna ove godine. ... Ajd u kur.. nisam se odavno bolje nasmijao .... Ovaj covjek je neumoran .... Koda se njeg i njegovih djela niko nesjeca
Stvarno nema većih lažova i prevaranata od vas a i ti pripadaš njima jer pošto znaš da je ona vucibatina odslužila svoje sve što nevalja svaljuješ na nju a taj krvolok koji je za mnoga zlodjela i genocid glavni krivac je za tebe nevin i dobar,Dabogda i tebi i tom tvom mentoru bilo gore nego svim žrtvama vaše politike i da vam se sve to djeci vrati pogančeru jedan,
Tzv\"paravojne formacije\"iz Srbije su LEGALNE jedinice državne bezbijednosti Srbije pod komandom Franka Simatovića Frenkija i Stanišića a oni su bili Miloševićevi ljudi a 1992 Srbija je pod krinkom\"paravojnih formacija\"otvoreno vršila agresiju na BiH a te\"paravojne formacije\"su bukvalno klale najviše po podrinju.
tipicna igra rijeci i lazi, samo sto ovaj put ne izgleda tako providna i glupa jer ne dolazi od srbskih lidera vec od EU savjetodavaca koji ih instruisu \"kako i sta\" reci po zatvorima i sudovima. Mora da vam je Carl Bildt napisao sta da kazete.
Sta radi srbin u cosku??? SMRDI!!! HAHAHAHAHAHA
SVI STE VI ISTI , I ONAJ ZA STOLOM I ONAJ POD STOLOM i ONAJ NA STOLU
kako zgodno - sve cemo svaliti na biljanu plavsic jer je ona vec odsluzila svoju kaznu. bas su pametne ove chete...
SVI STE VI ISTI , I ONAJ ZA STOLOM I ONAJ POD STOLOM !
Aha.......to mozes prosipati znas kome .....kao Karadzic nevinasce a bilja vj-estica sve na svoju ruku......te ti silni krimi-nalci nisu imali od nas sta pljackati vec su dolazili iz srbije da pljackaju bogate srbe......sikter lazove......pa ko popljacka toliki narod sto hrvatski sto muslimanski......duhovi.......to mi kao sirotinja bili a vi eto bogatasi......ili jos bolje ko popljacka citavu B. luku gdje eto nisu hodale paraformacije...........sikter lazove.........