Komentari (69)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sivi kamion crvene boje :D
Ovaj novinar daltonista xD
Ja sam neku noc vidjela narandzasti mjesec ali nije bio pun mjesec. Molim detaljnije podatke kako i zasto nastaje narandzasti mjesec.
BH TELECOM IDEMO PRVI DAJEMO VIŠE !
plavi mjesec narandzaste boje ,gdje je ovjde logika??
Zvijezda tjera mjeseca, za goru ga potjera, za goricom vodica na vodici curica bijelo lice umiva ca ca ca ca hopala
da bio je samo na nebu iznad BiH nigdje drugo!?!?!
\"Once out of the blue Moon\" se desi pozar na svim prostorima BiH a i u siroj okolini.
Povremeno...
ružo moja BIJELA,što si tako ŽUTA,što si tako PLAVA,ko ZELENA trava!?
Možda im je zafalilo plave za Božanske kapije.
KOMENTAR AUTORA: S obzirom da je veliki dio BiH prekriven dimom od požara, sve i da je izašao plav Mjesec, od dima bi sigurno bio narandžast. DNO DNA!
once in a blue moon
Bože koji kreteni u ovoj redakciji, vidjeli negdje \"blue moon\" I mislili mjesec ce stvarno biti plav? Božje davanje, jelde? Ljudi šaljite djecu u škole, nemojte da nam se radjaju kretenasta djeca koja misle da ce drugi pun Mjesec u mjesecu biti stvarno plav? Nemojte da nam djeca nesto pametno nauče \"once in a blue moon\"!!!
isto ko crno bijeli televizor sa ekranom u boji...
.....ružo bijela, jesi plava, k\'o zelena trava.........stvarno mi je žao raje koji vole Želju, nekada su bili gradski klub kao i FK Sarajevo....a sada......nemam riječi
Naje߀em vam se m@tere klix-u dajet onaj drugi članak o BHRT1 otvorite da se komentariše