Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Upravo favoriziranje ucenika sa posebnim potrebama je zapravo etiketiranje istih. Ovakvo nesto nikada necete vidjeti na zapadu. Jos smo mi nekoliko vijekova iza normalne civilizacije.
Pa mislim, ne kontas ti jaro nista.
Texiller, specijalno sam tebi odredio "jaro" termin posto vidim da si nadjidjan "terminologijama". Ukratko, ne rise i poklopi se usima. Svjetlosne godine te dijele od bistre pameti.
Na ovaj način su mu samo dali do znanja koliko je drugačiji od njih, istakli njegovu bolest i od toga napravili cirkus! Djeca s posebnim potrebama se integrišu u zajednicu koliko je to moguće i to i jeste jedan od ciljeva obilježavanja ovog dana. Zamislite kako su se jadna djeca zbunila svim ovim glupostima?! Odraslima i drugoj djeci treba dati na znanje da poštuju i uvažavaju drugačije, a ne njima naglašavati da su drugačiji.
Texiller, tebi izgleda bas fali balona.
Texiller, bolje da me nisi nista pi'to nego imas od mene 5-6 sarenih balona ali ispuhanih. Ti ih napusi sam sebi pa nek ti landaraju.