Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kolinda je bila odlična tema da svi uzmu malo medijskog prostora pa tako i Platformaši. Koliko su platformaši interesantni pokazuje 10 komentara i 17 dijeljenja! Najveći Luzer izbora, mladi Junoša Šepić ima 40. Ovo 10 je katastrofalno za nekoga ko je bio najveće pozitivno iznenađenje zadnjih izbora!
nije ona to u stanju.... ona je samo piun hdz i kao takva samo provodi jednu politiku ..
Divan čovjek, koji napredak se već sada vidi, mnogo pametnih oko njega. Vidi se razlika kada u politiku uđe čovjek koji je stekao ime i zaradio dovoljno para i bez parazitiranja budžeta. Idućih 8 godina pomest će sve na uzborima, upamtite.
@Typsi2020idK napredak čega? Hahaha
Nisu djaba vicevi o plavušama i žujama😬
Zena je fakat glupaca, sramoti sve zene
Fasisticka kuja...
Jasno i glasno treba govoriti da hrvati gaje FASIZAM U SRCU EVROPE. HDZ JE ZILA KUCAVICA TOG FASIZMA. ZASTO SE STIDITE ISTINE