Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Goražde zaslužuje biti drugo Međugorje, gdje će dolaziti hodočasnici iz cijelog svijeta. Ovaj kraj bi živnuo u svakom smislu, pa tako i u ekonomskom.
Trebamo se truditi graditi suživot, a ne širiti mržnju. Sve ono što ne želiš da tebi netko čini, nemoj ni ti njemu. Dosta je bilo mržnje i ružnih riječi.
Koliko to ima katolika u Goraždu... hoćemo fabrike
Kada Bosni pogledaš u lice, u suzi joj vidiš Drinske mučenice. 🖤 https://youtu.be/QTBbOv01KU8
Dalje? Ok. Dala Bosna Tomislava kralja, prvog kralja od loze Hrvata. A kraljica dobra bješe Katarina, u narodu zbog nje nosi se crnina. Sred Duvanjskog polja široka i ravna, pisala se naša povijest slavna.
Kako bi bilo da se u BiH religija zabrani.
Gorazde heroj grad u ratu i miru.......
Svaka cast na ideji i gradnji crkve za Drinske mucenice koje su zajedno sa Bosnjacima bacene u Drinu.Bravo Gorazde