Komentari (46)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jedini je spas da fbih odlucno pocne rjesavati tegobe rs-a tako sto ce prihvatiti uslove pisma namjere i podici enormne sume od mmf-a kako bi se i fbih i rs namirili kako su navikli i kupili dodatni mir do izbora. po ko zna koji put ce bakir pruziti miletu ruku spasa i zajedno sprziti kredit mmf-a do izbora, a pred izbore opet u pripravnost na oruzje i zbijanje nacionalnih redova u torove, jer ide prica o odcjepljenju i ukidanju.
Samo pravo u propast i nek vam je sretno
Jao vi napredni ne mogu vas prepoznati hahaha
Samo treba komad kosti medju njiha ubaciti i to je to, za pocetak dovoljno.
Nikog od vas meni nije zao,pichkice sve prave,nemoj,suti,dobro je..dijelio bih vazelin besplatno na ulazu u ove firme,treba sve da vas karaju ko shestari da hodate misevi kad sutite..
SRBI SU NERADNICI I POSTALI SU KO BRACA CIGANI I SAMO KRADU I PEVAJU
Njima novac nama dugovi,dokle tako partijski drugovi...
Dogorilo do nokata .... Došlo vrijeme da se odgovorni pozivaju... Istina je, nisu nevini ni ovi PREKOBROJNO uposleni, znali su oni u šta se upuštaju, zato sad neka i posljedice snose a ne da se svi ŽRTVUJU da se oni ponovno UHLJEBE .... Knjižicu u ruke pa izvoli ili u stranku ili u zavod za zapošljavanje ... ! ! !
Ovo je garant percepcija onih koji ne pršću iz krljavih usta dok pjevaju čobansku narodnu muziku oblokani kuruzom i ulojiti čvarcima, ovo je percepcija mlađeg uma koji racionalno gleda na situaciju...
Slabo obrazovanje naroda nas je uvjek skupo koštalo, na cijelom Balkanu. Ko je neki primitivac "Mile Dodik", čovjek s kompleksom zbog hrvatskog zagorskog prezimena, baš kao i "vojvoda" Šešelj, da kroji sudbinu milionima ljudi u cjeloj BiH, ne samo RS.
Svi na referendum i podrzite Dudka
Sve gole kukavice..... U svojoj se drzavi ustrucavamo dici glas ko da smo u goste dosli!!! Gadim se sam sebi, a da ne govorim za ostale!!!
welcome to Bosnia and Herzegovina
Šta je ovo, pa u ERSU je sve divno i bajno, prosperitet i napredak na svakom koraku, jedini njihovi problemi su revizija tužbe, dan nezavisnosti BEJHA i dan ERSA... -.-
svaki nerad i nečinjenje kad tad budu kažnjeni ..