Komentari (57)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kolakušic novi predsjednik
Promjene su dobre . Vidimo to u KS-u👍
koka koli vopra zmiuga
MA OVO JE KOLINDA SAMA SEBI NAPRAVILA ZA REKLAMU
Taman cete nas ovom hajkom sve animirati da 100-postotno poklonimo povjerenje I novi mandat Kolindi. Ona je ljudsko bice koje ima I svojih gresaka i dobrih dijela i najbolja je Predsjednica na Balkanu, a vjerojatno i u Europi. Prepoznatljiv i globalno pamtljiv brand, vrlo je simpaticna I elokventna, vrstan poliglot i diplomat. Nisam mislio izaci na izbore, ali kad ste se vi zadali rovariti protiv nje, e sad bas hocu. Hercegovina je uz nju!
@0 makar je državnik po manirima. Ne trebaš se stidjeti gdje god da dođe. Kad pogledam ove bošnjačko bosanske, nit slike nit prilike, od odijevanja ponašanja pa do elokvencije. Ona vjerovatno ima vise škole nego cijela Bosna ! Koliko znaš toliko vrijediš!
Jakih plakata,neko izvlačio u svojoj kući na printeru i računaru
Ofucana milfara
kolinda može biti uzor i dobar izbor za predsjednicu države samo polupismenim zadriglim desničarskim nacionalistima, ko je iole školovaT i produhovljen, grozi se njene pojave i djela
Koljinda je unazadila hrvatsku sa svojim fasistickim istupima, zavadila se sa svim komsijama. Duga kosa kratka pamet.
Dobra koka
Josipovic je Nikola Tesla za Kokolindu, ona uleti u svlacionicu bez kucanja i najabe
Škoru za Predsjednika.