Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ok je to sve, a sta smo mi bolji??? Za koga mi glasamo i sta nam rade ti nasi u Federaciji?? Ili ako hos na ovih nasih pola Federacije. Ko eto mi mudri i osvjesteni, a ono mi isti ko oni, zadrti samo u nasu istinu i pravdu!
CITIRAM MUFLJUZA: prdoslavni pakaši - sta god da se sa nama desi vi svejedno necete bit u plusu srbijica sve manja propala ko melcin horoz eto cisto nacionalna drzava pa qrcu za usi pala kao i hrvatska. nista niste bolji kao cisto nacionalna sredina kreteni glupi... dodo opljack\'o tzv \"drzavu\" a vi jos uvijek vjerujete u neke ideale o srpstvu i prdstvu... skenjam vam se na mentalitet opancarsko-nomadski
U RS-u sve veća nezaposlenost, investicije u padu Plaće poslanika Narodne skupštine RS-a oko 3.000 KM
bolje mudro sutit\' nego budalasto pricat\'
Malo brate, malo! Ne bih ni ja nista radio za te pare.
solidarisali su se sa narodom RS-a, to se odmah vidi !