Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Obično poslije ovakve halabuke prođe povečanje. Ovi iz NS budu susdržani i gotovo.
U svim zemljama u privredi su plaće veće nego u van privredi,samo kod nas administracija ne živi od privrede ,nego od MMF-a
...razdrobili su sarajevo ko da se radi o federaciji...svaka opstina sa ovlastima države...a načelnik ko predsjednik...niđe veze i niđe slicna grada niti ustrojstva! a niti nam je kriv dodik niti covic!
Pa ako iole iko pameti ima, a urijetko, plate se ne trebaju povecavati... Mozda pojedinci i zasluzuju vise, ali ne u ovoj situaciji...
Malo vam je i to... Odmah je povecajte za 50%, a snizite penzije...
Grad Sarajevo nemaaa para ni za neke vaznije stvari a ne za vas budale jedne, samos ejdite i grijete stolice, ko ce drugi nego SDA traziti samo za sebe..
Sram vas biloo ublehasiiii jedni, obrazovani, mladi ljudi nemaju posla, a posla vas sa srednjim obrazovanjem tu sjedite i nista ne radite a tolike plate
ahhaha ko ce drugi nego SDA htjeti jos i jos. Samo da je njihovim g***** a narod ko sisa.
ovi iz sda samo ta pitanja rjesavaju, njih uopce ne zanimaju gradjani
kako tebi i ostalim kmerima nije neugodno laprdat uvijek gluposti, je li imate barem malo respecta prema sebi.
to uopće nije velika plaća za takvu poziciju. bitno je da on svojim radom opravda taj novac.
Sta bolan nije previse, ja inzinjer elektrotehnike kod kuce sjedim, jedva pripravnicki odradio a oni naprdavaju i opet nista ne urade jos ovolika plata i pausali?! Sta je s tobom??
kad se priča o jabukama, ne treba priču prebacivati na šljive. to što ti nemaš posla nema direktne veze sa visinom plaće načelnika općine, realno gledano, funkcija općinskog načelnika je najvažnija funkcija u općini i logično je da takva osoba na općinskom nivou ima najveću platu. e sad njegov je posao da organizira tim koji će dovesti uz ostalo i do zapošljavanja ljudi. ako to napravi narod ga bira ponovo, a ako ne napravi trebala bi slijediti šup karta. međutim naš narod često bira iste predstavike premda ne pokazuju rezultate, što je apsurdno.
PRIKAŽI ODGOVORE (6)