Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
i toliko dugo je trebalo da se jedan obicni kombi djeci obezbijedi, ma ja.....djeca nisu prioritet u nasoj drzavi, mamicu vam
i
i
bem ti nas kad 10 god ne možemo djeci u šumskoj kombi jedan da obezbjedimo, a hoćemo cjelovitu državu da gradimo.
Vidim na prvoj slici u cosku stoji antena Total TV-a ili je Moja TV, nebitno. Za te pare ste mogli uloziti u jednog polovnog stojadina il' Yugo i svi roditelji da po malo daju za gorivo i djeca bi svaki dan imala prevoz. Ali ne, Boze sacuvaj, bitnije je imati sve kanale. Sramite se.
ovo je antena u Križevićima gdje su došli ,vidiš da izlaze iz kombija ,a ne iz Potočana,odakle su pošli
Putnjani opet zive na selu, znaci sigurno se bave poljoprivredom, sto znaci sve sto zarade sa strane moze se uloziti u tog Yugu, brate mili auto ako je vise od 500 maraka ja ne znam. A ovdje ima djece bar od 4 porodice. U koga ces ulagati ako neces u dijete. Ja imam tetku na selu, ni ona ni suprug ne rade ali prodaju jaja, sir, mlijeko i opet sa tim sitnim novcima stignu i poslati dijete u skolu busem, obuci ga, dati pare za sendvic itd.
Svaka cast mojim Yverdoncima!