Komentari (75)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Austrougarska i kasnije Jugoslavija od Ilidzi je napravila setaliste , sa SDA je ovo prcija i festival seljakluka!
@1dis gdje je tvoja zelena marva krocila tu vise ni civilizacije ni ljepote, samo kriminal i ovakve gluposti
Komedija od drzave.
Ovo je Super Mario "Ilidza World".
Ma nema više, ovo je kraj. Kad čovjek skonta mi živimo luđe od Top Liste Nadrealista.
Nindža kornjače iz željeznice izašle...
austrougari su uradili tok rijeke zeljeznice prije 100 godina,i sad ga sda stoka razvaljuje,prvo dzamija u koritu rijeke jer zeljeznica ima dva korita u slucaju poplava,drugo ovaj most nije bio potreban jer se ispod i iznad nalaze 2 mosta u udaljenosti od 500 metara ...onda coban memic je vec izgradio 3 zgrade nad koritom rijeke ,a sipa i gradjevinska mafija u talu rade..
Sa SDA-nadri gradonacelnikom Memicem ode Ilidza u srednji vijek. Javasluk, neznanje, neprofesionalnost, korupcija, lopovluk, nedostatak strukturiranog i smisljenog plana razvoja, nikakva koncepcija i adhok projekti. Sta jos vise dodati. Memic nikada nije bio intelektualac i vizionar. Trazite drugog gradonacelnika.
super mario nintendo hahah hahahah
gradjane kantona sarajevo ceka vrlo tesko vrijeme sda ce sve zivo unistavati a evo poceli su s vodom se cesce i cesce sve dok ne skinu vladu kantona sarajevo radovi ce kasnit ustvari ceka nas nova opsada
dobar, bolji od nog shose srusijo
Kad vidim Ilidzu i «Zapadni Mostar» je super. Inace, «Zapadni Mostar» je takodje urbana katastrofa. 😒
A to što u Krajini imamo debla umjesto mostova, to ništa? 😁
Kod SDA i njenih dojucerasnjih kozojebnih kadrova nikad jos nista na vrijeme nije bilo uradzeno i uvijek se ostavi jos toga ne doradzenog
Igre bez granica :D
Registruješ svoju firmu i možeš biti direktor.
Gdje bas nađose za praznike preskakati, znaju da samo glavna hitna radi.
Hajde eto sve , al evo ima clanak imaju slike zasto inspekcija nije na terenu ? policija ili sta ovako cekat da neko izgine ?