Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
...profesore, ima funkciju, placen si za to koji je pravni lijek profesore? rijesi to nemoj se nama zaliti...
Vala bas svi nesto govore o zakonu a raji sve gore i gore. Daj radi sta treba radit po zakonu. Salji dopisr, salji sipu ili sta vec.
Nismo svjesni još uvijek, da je jedina svrha prosrpskih političara opstrukcija državnih institucija. I pametni su. Nijedan se nije oznojio a prima platu.
Dosta je i tebe vise samo suplju bacas preko korumpiranih zenickih drzaca mikrofona
Šuti, bolje je da ne dolazi, jer time nanosi manje štete
Li zato po platu (nezaradzenu) redovno dolazi..dzaba ti sve pare ovog svijeta kad si sluga
@Poppaj Miletova sluga..nije to lako biti-za sve pare ovog svijeta nebi to bio.
Bravo
I ti kao profesor na fakultetu redovno ili kasniš ili ne dolaziš nikako na predavanja i ispite. Licemjeru jedan. Rugao se lonac loncu, a oba šuplja.
Jimmy McNaulty!!!! Super nick. Taman sam u fazonu serije Žica!
Ma boli ga k***c , kao i vecinu na nekakvim funkcijama , radi sta hoce , dolazi gdje hoce i kad hoce , nikom se ne pravda ( a i nema kome ) , plata i sva ostala primanja idu uredno i na vrijeme , e to je jedino i bitno(njemu), a ti bijedo sjedi u kuci i jebi Aliji majku itd !!!