Komentari (312)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kako glup clanak, samo bezveze dizete frku oko svega, isto k'o da ste pitali P.E.T.A. -u sta misle o Kurban Bajramu..
@420lifestyle Hahaha tako je
Dakle jedino IZ ima stav o tome - musliman ne smije biti jedan od njih, ali takve ljude ne smije ni vrijedjati (ili nesto gore) radi toga. Sasvim OK. Zasto i drugi nisu mogli dati tako jednostavan odgovor na ovako jednostavno pitanje?
Hajde sve ali...ne smiju im se približavati 😬 Šta to treba da znači?
Usput kakav je ovo znak islama na ovoj slici
A što to njih pitate? Što ih ne pitate šta misle o izgradnji autoputa?
STOP PARADI Zašto činite razvrat koji niko prije vas na svijetu nije učinio? Vi sa strašću prilazite muškarcima, umjesto ženama. Ta vi ste narod koji sve granice zla prelazi!“ U komentaru ovog ajeta stoji da se učenjaci slažu da je homoseksulizam zabranjen, te da je Lutov narod uništen jer je činio taj grijeh i jer je uživao u tome. Najzanimljiviji dio komentara jeste što, iako nisu svi učinili taj grijeh, uništen je čitav narod, jer je većina prešućivala taj gnusni čin!
@fbUser1558354578 STOP PUSTINJSKIM BAJKAMA IZ 7. VIJEKA. Hebo vas više Lut, a i vi njega.
Da nana ima m*** bila bi dedo, jednostavno.
https://www.youtube.com/watch?v=0BsLd4Y060Q
Tolerancija u tzv. mulitikulti Sarajevu ne postoji. Džamahirija
Deutschland gut Balkan nix gut !
Ne brine ih sto politicari i privatnici kradu od porodice, dovode porodice pred glad, zasto porodice nemaju za lijekove djeci i zasto se skupljaju donacije da se prehlade lijece, ne, IZ i Crkva se brinu za tradicionalnu porodicu pod kraljem i lordom, nek se kurca napuse i hodze i svecenici mozda im se svidi
Šta kaže VAR ?
Imam strašne vijesti za sve vjerske zajednice! Djed Mraz ne postoji! Prestanite zamajavati narod izmišljotinama.
Ovo je sekularna drzava! Tocka!
nek se ponose privatno.. .
Vjeruj, privatno.
Ne kontam..šta je tu za ponos, osim marketinške akcije da pridobiju nove članove. Niko ih ne bije, ne provocira, čista komercijala. Možda i zeljaničaru iz amerike nabace nešto friško.
Hoćemo ih pitati za seks van/prije braka, drkamje,kurve,alkohol,droge i ostale stvari što život uljepšavaju ? Koga boli tuki šta pop fratar i hodža kažu, da ih slušamo kamenovali bi kladere ne parade.