Komentari (83)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Samo sahraniti sda.hdz.snsd, rodio bih se ponovo.
💥👍⚜ Ustaj, izađi i glasaj! Ne dopusti da drugi u tvoje ime odlučuje. Ako ne znaš za koga - poništi listić. Ustaj BOSNO I HERCEGOVINO, DANAS NAROD SUDI! #mislislisvojomglavom
#novaBiH
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Samo sahraniti sda.hdz.snsd, rodio bih se ponovo.
Ustaj, izađi i glasaj! Ne dopusti da drugi u tvoje ime odlučuje. Ako ne znaš za koga - poništi listić. Ustaj BOSNO I HERCEGOVINO, DANAS NAROD SUDI!
🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦 Ustaj, izađi i glasaj! Ne dopusti da drugi u tvoje ime odlučuje. Ako ne znaš za koga - poništi listić. Ustaj BOSNO I HERCEGOVINO, DANAS NAROD SUDI!
🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦 Ustaj, izađi i glasaj! Ne dopusti da drugi u tvoje ime odlučuje. Ako ne znaš za koga - poništi listić. Ustaj BOSNO I HERCEGOVINO, DANAS NAROD SUDI!
U rukama gradjana je samo neka stvar koju sisamo vec 22 godine
⚜👍✨💥⚜ Ustaj, izađi i glasaj! Ne dopusti da drugi u tvoje ime odlučuje. Ako ne znaš za koga - poništi listić. Ustaj BOSNO I HERCEGOVINO, DANAS NAROD SUDI!
ko je izbrisao clanak klixa...U VOGOSCI GLASACKI LISTIC POPUNJAVALI U AUTOMOBILU?!!!! SDA???
jel ovo Sebija dala dislike
bio sam otiso da dam glas bilo kome osim vladajucim ciganima, ali 1 h celat u redu nisam mogao xd
Izadjite i glasajte. Imate jos vremena. Glasajte za bolju buducnost, Fahrudina Radoncica i SBB. 🍀
Izadjite i glasajte. Imate jos vremena. Glasajte za bolju buducnost, Fahrudina Radoncica i SBB. 🍀
Izadjite i glasajte. Imate jos vremena. Glasajte za bolju buducnost, Fahrudina Radoncica i SBB. 🍀
Pitali ste dvije osobe!! Kakav članak hahahaha Bit ce bolje kad na vrbi rodi grožđe, isto kao u Hrvatskoj ili Srbiji, kod nas od 90-ih ili SDP ili HDZ a tako i kod vas i u Srbiji! Razlika je dok se izmjenjuju što jedni i nama daju dok kradu a drugi kradu samo sebi i tako vec 20 i kusur godina u krug...
Personalno, očekujem odgovor na pitanje ostati ili ići odavde.
@opaaa Idi, nemas sta cekat! Na balkanu ništa novo...
Konacno vam nece biti bolje jer da bi bilo bolje mora biti mnogo gore prvo, samo revolucija i rat moze bagru otjerati kakvi izbori kakvi bakraci.
@Predoziran Živa istina!! Al tako je na cijelom balkanu a mi Balkanci nismo za nista pa ni prosvjede a kamoli revolucije
Jeste pitali po Buća i Boljakovom potoku seljadiju sta ocekuje od ovih izbora?
Glasao sam za Fahru i SBB iako sam pisao protiv njih komentare. Morao sam pisati jer sam gej. Iz SDA su me ucijenili. Fahro je najbolji i on pobjedjuje.