Komentari (394)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Konjakovic slagao sam sebe!
Nije djaba izmisljena rijec NIPotizam
na osnovu krvne grupe A, genetski predodredjen
PRIKAŽI ODGOVORE (16)
Konakovic se usrao u gace kada je Dodik opsovao genocid, pred novinarkom Hayata glumi silu i nasilnika koji bi je i pretukao da nije bilo kamera. Konakovic je placenik koji ce nakon razvaljivanja drzave BiH otici u Ameriku da zivi sa milionima.
Nevjerovatno je kako ovaj covjek laže, postoji video gdje je prije mjesec dana govorio da nema mjesta korupciji
Haha... kaze lik ministri NiPa su glasali zbog kompetencija Raminog sina, tako im je dostavljeno. Umjesto da se sakrije i suti, obmanjivač nastavlja, To je vrijeđanje inteligencije građana
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ček da kafu pristavim, ma sta mi pričaš bolan.
"Položio je i stručni ispit za rad u organima uprave" ooj zemljo otvori se! pa svaka šalteruša u zgradi općine ima položen stručni ispit. čuj ima ceftifikate, ima magistarski sa 27 godina...đe mi živimo...treba zabraniti magisterije i doktorate ispod 40 godina starosti! to života nije vidjelo, iskustva..ma marš svi!
užas Dino.ovaj ti je intervju iako si ga dobio napismeno toliko šupalj da pojma nemas
zbog Isaka vi ćete se raspasti a najviše Nip.a naredne izbore gubite i ti Isak i trojka
haha kompetentan čovjek koji ima zaštitarske kurseve koji se polože za sedam dana.i to ti Dino kompetencija.čuješ li ti sebe?a stotine ljudi iz policije i sa odgovarajućim fakultetima prava i kriminalistike sa referencama extra sjedi negdje.ali ekonomista je dobar.dino, pogubio si se.održi predizbornu riječ Dino.
ti reče u javnom nastupu i zakleo se bogom da neće biti stranačkog zapošljavanja.nikad više nip neće dobiti glas
ja sam čuo da je mačka Rame Isaka zaposlena kao pas čuvar
Ma ko ce vise znati cime su oni medjusobno ucijenjeni, ko normalan moze glasati za one praznoglavce, jedva zavrsili privatnu srednju školu i umjesto da vode babove firme oni se postavljaju na kljucne pozicije gdje ti treba mozak koji nemaju. Bio sam za Konakovica i citavu ideju koju je propagirao... ali nikada vise. Brate kad se fadil ne cini ko toliko.strasna opcija pored ove braće Dalton(isak)
Auuuu autogola🙆
Opet SDA kriva
Nikad nisam bio za SDA. U glavi mi sad ono kad Bakir na pres konf. izidje i kaze svoj stav, a Vucic i Covic iznenadjeni. Bar ima malo kicme. Vi iz trojke, samo kad se SDA obracate pokazujete kicmu. Nikad vise moj glas nemate !!!
Nema tu vise niti naroda, niti pravde, sve sami interesi i to na najgori nacin. Uveli nam Fadila Opancica u regularan zivot. Ovo gore id serije dva smo svijeta razlicita.
Dino ne rise, djeca nam se smiju. Pa ovo ni Top Lista Nadrealista ne bi mogla da izrezira. Zapamti da prvom prilikom porodica Isakovic mijenja dres. Pitanje je koliko ih jos mozete podmirivati sa pozicijama. pirodica
Jadu jadni
Idi zakopaj se jado. Gdje god ste vlast radite isto sto ste i radili dok ste bili u SDA, e jedino sto ste se, a posebno ti, u laganju usavrsili do savrsenstva. Cuj ako ne bude dobar nek nas kazne, pa problem je u tome da si obecavao da necete sinove i kceri mocnika uhljebljavati, jos kaze ima zastitarski certifikat, cega se neces dosjetiti... Procitan si!!