Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
meni ovo jos jedna potvrda da smo mi jedna tuzna zemlja; da je srece djeci ne bi idoli bili samo ljudi iz vlastitih nacija nego svi top sportisti iz regijona bez obzira na pripadnost; da je srece neki mali ivek bi pisao o filipu filipovicu, mali andrej o ivici kostelicu, a lejla o npr o novaku djokovicu, neki mali milos o dzeki itd...al ne moze razoraila nas mrznja i nepovjerenje.
vas bi Širokobriježane trebalo proglasit superiornom rasom onda,,,,
Jedino rjesenje bi bilo da je mali hrvat poslao pismo Cristanu Ronaldu, mala bosnjakinja Mariji Šarapovoj,a mali srbin Riberiju
normalno je da svako dijete ima uzor sportistu iz svog naroda ! pokusajte zamisliti da mali sunit, Sirijac, uzme siita Basara za uzor ?! ili, da mladom Bosnjaku uzor bude Homeini !
090 292 034 donirate 3 KM za liječenje našeg Nedžada Beširevića
da,da..ZALOSTNO JE,DA KROZ NEKA \"PISMA\" NEKIM SPORTISTIMA SKUTORIMA i u drustvu genocidnofasistickog srpskog okota-ZAPRAVO SE UNISTAVA NASOJ BOSNJACKOJ DJECI BOSNJACKI IDENTITET!Ali..Moje m.utave BOSNJE nikako,da shvate..i,koliko vidim,nikad ni nece-NIKAD!SRAMOTA!!!!
Jedem g.o.v.n.a Srpska kad nemam jaja muska, moze mene u lice pljunuti svaka u meni vise nepostoji nafaka.
Dzekoooooooooooooooooooooooo :D
@Fini neki mo....Apsolutno se slazem ali..dok i skutori hrvati i genocidasi srbi imaju svoje Matice-Bosnjacki identitet se veze za Bosnu.Nas identitet niti se ima za ista izvinjavati a niti zbog bilo koga unistavati...prema tome-lijepe su tvoje Zelje,Velika Rajska Utopija ali Realnost je malo drukcija..:)Ovi roditeli Bosnjacke djece su i bice krivi radi sveopsteg unistavanja Bosnjacke identitete i nastavka genocida koji se vise ne vrsi sa nozem ili metkom nego upravo na ovaj nacin..SRAMOTA!!
@...i upravo mislim suprotno zbog takvih i slicnih stavova ovdje nikad i nece biti prioriteta; bosna ce da prosperira kad postane jedno otverno i dinamicno drustvo, u kojem ce se iskreno postovati prava i slobode, a iskreno i ponosno njegovati razlicitosti. drustvo u kome ce iskreno biti mjesta za muslimane, pravoslavce, katolike, rome, budiste, pa na kraju krajeva i homoseksualce, za one koji sebe zovu srbima, hrvatima, bosnjacima, za pripadnike eskimske i pingvinske manjine. vjeruj, nece pomoc prosperitetu i blagostanju ni popovi ni kandila, ni dzume, ni klanjanja, ni ikone ni dzamije, ni zatvaranje u svoje male torove, mrznja i strah od komsija, strah i agresija protiv drugacijih. Bosna (hercegovina) nece prosperirati ako postane islkljucivo konzervativno i reakcijonarno drustvo. ovako ce samo nastaviti da tapka u mjestu tj stagnira. Bosna mora postati zemlja dobrih bosnjanina, ali ne licemjera, religijskih fanatika, lovaca u mutnom koje god vjere i nacije da su.
da,da..ZALOSTNO JE,DA KROZ NEKA \"PISMA\" NEKIM SPORTISTIMA SKUTORIMA ZAPRAVO SE UNISTAVA NASOJ BOSNJACKOJ DJECI BOSNJACKI IDENTITET!Ali..Moje m.utave BOSNJE nikako,da shvate..i,koliko vidim,nikad ni nece-NIKAD!SRAMOTA!!!!
Pa,imal,ovoga \"idji\"osim kod naseg papanskog drustva?!Cuj ovo 1-vi mali hrvatic,2-ga mala bosnjakinaginca,a 3-ci (tek treci)mali srbko.Sada ce Dodik spravom objaviti rat ostatku BIH.Iduce godine mora pobjediti Finci Ili Sejdic.Evo ja se kladim!!!!!!
samo da znate mali je iz Širokoga,,biograci su u općini Široki,,,,eto da znate da smo i u ovom najjjjjači
samo paritetno i sve ce biti ojha :D