Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mnogi kada daju komentare o elektranama nemaju ni osnovno znanje o njima.Sarajevo u zimskom periodu zagadjuje vise nego deset ovakvi blokova.Stanari,sto su pravili Kinezi,radi po evropskim standardima,provjeren podatak.
Cuj, BiH nezavisna i samostalna drzava pa moze suradjivati s kojom drzavom hoce! Nije tacno. Zaduzila se i dalje se zaduzuje kod Medjunarodnog monetarnog fonda kojem zasigurno u interesu nije suradnja BiH sa Rusijom i Kinom.
Ovaj Krug 99,se borio i bori se da nacionalisti vladaju non stop . Šatro intelektualci
Adil i gosti svake sedmice iz šupljeg u prazno. Šta bi čovjek i kući, dosadno :)
Najveći zagađivač Tuzle je Gikil (koksara) a ne termoelektrana.