Komentari (61)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Davanjem ovakvog misljenja PIC je potvrdio staru licemjernu evropsku politiku: Sarajlije i Bosnjaci moraju da budu multikulturni, tolerantni i demokrati, a rs i Dodik mogu njegovati i aparthejd prema Bosnjacima, to za PIC nije, niti ce biti problem...Licemjerna evropska diplomatija
sta vi iz pic-a imate sa ovim provokativnim skupom,ovo je jos jedan dokaz da ste zastitnici genocidne tvorevine,da nagradjujete agresora i one koji su pocinili genocid.ovo je jos jedan dokaz da ste itekako antimuslimanski nastrojeni,narode ne dozvolimo ovo provokacije koje agresor uz podrsku ez radi,
Presudni datumi u odbrani BiH (za dobrovoljacku o\'rgiju c\'etnika) Ocijenili su da najavljeni skup zapravo predstavlja \"smišljenu provokaciju i pokušaj manipuliranja žrtvama u izbornoj godini\", izražavajući razočarenje \"što iza svega stoji Vlada RS koja i na ovaj način nastoji izjednačiti žrtvu i agresora\". Potcrtali su da su 2. maja grad Sarajevo, kao i općina Stari Grad bili u okruženju, te da je to jedan od presudnih datuma u odbrani Bosne i Hercegovine i njenog glavnog grada. Predstavnici boračkih udruženja Starog Grada istovremeno izražavaju bojazan da cijela situacija u vezi s najavljenim skupom predstavlja \"dolijevanje ulja na vatru, te prst u oko stanovnika grada u kojem je tokom rata stradalo više od 10.000 njegovih građana\". Stoga, iz Koordinacije boračkih organizacija pozivaju članstvo na suzdržanost da bi se izbjegle sve eventualne neželjene posljedice.
Boračka udruženja općine Stari Grad za z\'abranu skupa Koordinacija boračkih udruženja općine Stari Grad Sarajevo poziva nadležne vlasti da prolongiraju okupljanje u povodu obilježavanja stradanja vojnika, pripadnika bivše JNA u Kreševljakovićevoj ulici 1992. godine, najavljeno za 3. maj.
Zamislite da danas vojska trecega rajha obiljezava sto su neki njihovi vojnici poginuli u Warsavi dok su klali, pljackali i palili Waersavu. A onda zamislite da misljenje poljaka i ostalih bude: Ma hajde pusti ih neka do obiljeze i bez emocija. Aha jeste ali malo sutra.
Shut the fuck up asshole !!! It\'s ass kicking time !!!
Kad ce ovaj SA-X konacno uvesti IP adresu pri ostavljanju komentara? Koliko se je samo gamadi natakarilo na ovaj portal! Slob\'u, SRB-IN-a i druge maloumnike bi bilo vrijedno posjetiti... na sat, ili dva...
JEDINI SPAS VAM JE DA MA-SIVNO SPAVATE DANJU NOCU ( VISE HILJADA GRADJANA ) PO DOBROVOLJACKOJ ULICI I OKOLINI!!!TAD CE MUP I PIC POKAZAT SVOJE PRAVO LICE!!!! NE DOPUSTITE DA VAS OPTUZE OPET KO STO TO I DO SADA RADE!!!
A što ih taj \"pic\" tako ne uputi da obilježavaju godišnjicu u Kninu ili Jasenovcu ili što dodik ne šalje svoje mitingaše tamo?
PA ZAR STE TOLIKO NA-IVNI SARAJLIJE I DA NE VIDITE DA SU VAM PIC, OHR, MUP,G\'ENOCIDNA TVO-REVINA I SRPSKE PARA-VOJNE JED-INICE IZ BEOGRADA SVE VEC PRIPREMILE, BILI VI ILI NE BICE SNIMANO KAKO SU NAPADANI SRBI U SARAJEVU JER JE TO PRIPREMLJANO OD SVIH OVIH KOJE SAM NAVEO!
Nista drugo ce..ici i ne znaju osim da vrijedzaju i provociraju..........mislim nemam ja nista protiv da se neke stvari obiljezavaju......ali onda su valjda trebali otici na kazane......ali ne oni i hoce ovo da naprave u SA .....sto blage veze nema sa zlocinom a ni sa njima ......samo da bi izazvali konflikt i digli tenzije !!!!! Cobanska posla........cuj Dode ......jedva doceko coban vrhovni da odmah izjavi kako sarajevo nije spremno za ovakve stvari.......pa naravno cobane da nije spremno......a pogotovo sto se radi o obicnoj predizbornoj provokaciji........ali nam ne rece kako je to BL bila spremna.....kad su neduznog starca kamenovali i ubili na polaganju temeljca za Ferhadiju.........vi cete nekom genocidasi da solite mozak o toleranciji......srpska zemlj.....srpski zrak.......SRPSKI ISPRDCI !!!!!!!
treba to sve razbucati
JES, JES A ONI SE LAGANO UKOPAVAJU OKO SARAJEVA I ZAUZIMAJU TV ODASILJACE... MA LOVE JA NAS JE6O JA NAS...
eto i mene s tobom svega mi volim biti gladan na tudjem nego medju ovim ludjacima ovdje bi i lud poludio
peace & love brothers and sisters ........................................................ stop the war!