BiH
0

Philips predstavlja "Stand-Up Comedy Night"

Klix.ba
Djeca su se jučer u Argeta Junior Play House družila s mađioničarem, slušala najljepše bajke i igrala s Patkom Juniorom, a druženje se nastavilo sa maskotama na Happy :))) Stage bini. Pravoslavna Nova godina je dočekana u Sarajevsko pivo Holiday Pubu uz grupu Blavors, koji su posjetioce zabavljali do ranih jutarnjih sati.

Posljednji dan trećeg Coca Cola Sarajevo Holiday Marketa bit će obilježen raznovrsnim aktivnostima za posjetioce svih uzrasta.

Djeda Mraz i vilenjak će se zadnjeg dana Coca Cola Sarajevo Holiday Marketa u Coca Cola kućici družiti s djecom od 16 do 20 sati, a mališani će moći uživati i u zabavnom programu Argeta Junior Play House igraone. Mlada pjevačka nada Samra Đozić zabavljat će prisutne od 20 sati na Happy :))) Stage bini, a vruće će biti od 21 sat i na Philips Stand-Up Comedy Night partiju u Sarajevsko pivo Holiday Pubu.

Posjetioci još danas mogu kupiti proizvode izlagača trećeg Coca Cola Sarajevo Holiday Marketa po sniženim cijenama.

Coca Cola Sarajevo Holiday Market zajednička je aktivnost UG Zona unaprijeđenog poslovanja - ZUP Baščaršija i Fondacije Sarajevo Navigator, nastala pod okriljem USAID – Sida Firma Projecta, u sklopu kojeg su i ZUP Baščaršija i Sarajevo Navigator koordinatori lanca vrijednosti.

Realizacija Coca Cola Sarajevo Holiday Marketa ne bi bila moguća bez podrške Grada Sarajeva, koji je pokrovitelj Marketa, ali ni bez podrške Ambasade Kraljevine Norveške.

Više informacija o Coca Cola Sarajevo Holiday Marketu možete saznati putem medija, te putem društvenih mreža i oficijelne internet stranice Marketa – www.sahm.ba.