Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nema danas besplatnog maltretiranja nevinih ljudi.
Baliluk na aparatima.
Neduzan, heh e djeco kako ste naivni. Seljak ga tuzi, jos veca seljacina sudi. Sudija alkos zesci, jedva ceka da dodje kuci, da svoju savjest utali u jeftinom viskiju jer p***e nekupuju skup viski, cuvaju pare da plate advokate kad dodje prava vlast. A ovaj ”neduzni srbin” je se samo spletajem nesretnih okolnosti zadesio se na mjestu i slucajno opalio nekoliko hitaca u ”Teroriste”!
Ne volim te alija zato sto si balija rusio si mi miran san nosila ti drina sve bosnjake
Alija kriv za rat
@MOSSAD slazem se
Ja bih ovo napravio da je sam sebe prijavio i bio u zatvori da dobije odštetu, da se mene pita. Sve se može napravit. Sigurno je napravio zločin neki, budimo realni. Isto sto kazu sam sebe ubio..
Malo je to za ljagu koja mu je nanesena
@izgubijenikmet jebbem ti mamu, tursko kopile!
@izgubijenikmet jebbem ti mamu, tursko kopile!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Sto se ne napise ko je bio tuzioc u slucaju, sudija. Koliko je cijeli sluaj kostao gradjane, to pisite pa da se vidi ko ima koristi od ovoga. Ova presuda ni ne cudi, jer sve vise i vise dolazi na naplatu nesposobnost SDA bagre koja se vidi od ciscenja snjega do ratnih zlocina. A sve sami uspjsi advokatsko podobnih SDA kadrova, od presuda u Hagu do Peljeskog mosta,
Legendo izdrzo si islamske opstrukcije