Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nije ovo valjda ona čuvena Bosanska voda, najbolja u svijetu, na Zapad bismo je trebali izvoziti i skupo naplaćivati, da su nam političari imalo pametni?
Ne znam, Bosansko Petrovo Selo je u manjem entitetu, samo petnaestak km dalje se pakuje tešanjska voda za izvoz u Ameriku, evo uskoro će i Muška Voda u Kladnju, nekako nismo toliki peksini mi u većem entitetu...
Da li se usuđujete ispitati vodu koju pijemo iz česme i tu informaciju pustiti u javnost bez ikakvih obmana? Za živu ne znam ali željeza tj. hrđe hejbet 100%, cijevi se raspadaju a vodovodu ne kasne plate.
@Čuvar plaže, budi im zahvalan. :))))) Željezo ti je odlično za krvnu sliku. :))))
Da nam vodovod nije kakav jeste teško da bi ovu zimu izdurali, zbog slabe cirkulacije :)))
PRIKAŽI ODGOVORE (1)