Komentari (61)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Legalizirali ste etničko čišćenje!!!!!!!!!!!!!! Sram vas bilo!!!!!!!!
@Sajonara SDP JUGOBALIJE NA APARATIMA SDA VRACA SE U VLASTI SDA JE PRVI BEDEM ODBRANE BOSNJAKA I BIH SDA JE KICMA BOSNJACKOG NARODA
Petricu stvoreni su uslovi da ti zatvora dobijes!
@volimoBIH2016 Lana Prlic SDP smrdulja zadovoljna organizuje parti kojim slavi okoncanje misije svoje familije. A to jest etnicku ciscenje Bosnjaka.
Klasika ..od CIK a u ovom sazivu nije moguce ocekivati nista bolje... imali su strah i nervozu ali su ih vodje koje su i postavile iz snsd i hdz, ohrabrile na to, da naprave taj korak, covic je vec pripremljen za blokade u formir.vlasti jer zna da bosnjaci i ljevic.stranke to nece dozvoliti, i trajace ta popuna, i na kraju ako se sad dozvoli krsenje Ustava, od BIH nema nista,
, bosnjacka politika je sklona naguzivanju strancima, i ako pokleknu sto ocekuju fashisti, jos je samo covic trebao u predsj.da se sve rasturi do kraja 2019 .... Cak je i Ustavni sud upitan jer je i to poklopljeno sapom mileta i covica ...
Imam rijesenje od marku za ovog bandita korumpiranog
Odma hapsiti CIK, protivustavna radnja imi bolje rečeno udar na ustav BiH.
Vlahahahaahahaha. Likovi legalizuju etničko čišćenje! Pa neće ti ovo proći petroviću, jesi normalan ti?!? :) vlahahahahaahahaa.
Sramotno,prodane duse a sve placeno narodskim parama.Ovim cinom nazadak je preblaga rijec sta ce sve biti.I ocjena ustavnosti ce biti neustavna.Vlada FBIH na ljeto a do tada privremeno finansiranje sto znaci nijedan kapitalni projekat,nijedno radno mjesto jednostavno sve na cekanju.Koga kriviti za ovo,cije glave kockaste su ovo smislile.Opet sve po narodu i biracima
Da li je ovo početak trećeg entiteta ?
A šta ćemo mi bez vlasti?
Ustajte se braćo Bošnjaci, ovo je legalizacija svega onoga protiv čega ste se borili u ratu. Ovo je veleizdaja države. Ove izdajnike treba goniti na sve moguće načine.
Da ga gdje vidim blizu da mu kamenom razbijem glavu
Lana Prlic SDP smrdulja zadovoljna organizuje parti kojim slavi okoncanje misije svoje familije. A to jest etnicku ciscenje Bosnjaka.
Stvoreni su uslovi tebi za krivicnu prijavu,cedo......
Jedi govna pederu
Samo otvorite jos vise kladionicA....Galijasevicu jel te stid imalo sto pljackas sopstveni narod !
Galijašević kao i pola SDA iz ZEDO kantona sve neki zahebani likovi koji izgledaju kao kriminalci. Obrijane glave uskog čela i mrkog pogleda kao nemojte me ništa pitati jer sam zajeban.
Nista od toga, Vijece ministara ce jos poduze raditi u starom sastavu