Komentari (56)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
uporno mi nije jasno zasto je veicna ovih koji su vec 20 godina tu jos uvijek na vlasti, ocito je narod zadovoljan cim glasa za njih...godinama vec dijele, kradu i svoje dzepove pune
ma niije samo to ni sdp se nije bas pokazao, posto spominjes ove koji su vec 20 godina tu, znaci pravdas ove sto su 2010. dobsli ali nije ni njihovo maslo za ramazana. treba neko sasvim novi.
Ne pravdam ja nikoga, samo hocu reci da nije rako 4 godine popraviti ono sto su ovi skoro 20 rusili i pustosili a sada bi i da dijele! bolje je da je bilo ko na vlasti sem nacionalista
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Nastavak šuplje priče, epizoda 348.
Ozajednickoj drzavi tri naroda BiH se moze razgovarati i dogovoriti, ali o jedinstvenoj drzavi BiH se ne moze nikada dogovoriti,a moze se razgovarati do u beskonacnost. Mi smo imali tu drzavu koju dana neki traze-jedinstvenu BiH.Zivjeli smo u slozi, s koliko ljubavi to samo svako ponaosob zna,ali sama cinjenica da je u Sarajevu bilo skoro 40% mjesovitih brakova kazuje da smo zivjeli u ljubavi. Danasnje price o agresiji,cetnicima ,ustasama itd.su samo prazna naglabanja. VELIKO JE PITANJE KOLIKA JE BILA ISKONSKA MRZNJA MEDJU TIM NARODIMA BiH koji su se u krvi razdvojili.
Pa BiH se je vec raspala cim ja idem KAO TURISTA u posjetu svom rodnom mjestu koje pripada M-H/F.jes da me ne trkeljaju na granici entiteta,ali svejedno,cim predjem iz R.S. u M-H/F sacekuje me policija sa drugacijim oznakama,imena su im drugacija,imaju i drugaciji govor itd.Ljubazni su i jedni i drugi.U selu obidjem groblje, uberem koju jabuju pa nazad novom domu u drugu drzavu..
A zasto ti Sorensen ne razgovaras sa nekim iz RS zbog diskriminacije Bosnjacke djece, ni ti niti bilo ko iz OHR bilo sta radi da prestane diskriminacija Bosnjaka u manjem entitetu, a kad treba pritisak na Bosnjake da potpisu ono sto agresori nisu uspjeli oruzjem da ostvare, onda se svi oglasavate i vrsite pritisak na Bosnjake, bas kao sto radi Sorensen, to antibosansko djubre treba protjerati iz BiH
U ovim pregovorima ne pregovara se o presudi "Sejdic-Finci", ovo je ustvari podmukla podvala evropskih licemjera na celu sa provjerenim antibosancem sorensenom, ovdje se radi na podjelu FBiH i na konacno ukidanje drzave BiH, jer svako pametan moze vidjeti da se pregovori o "Sejdic.Finci" vode samo u FBiH, a presuda "Sejdic-Finci" ukazuje na probleme "ostalih" a o ostalim ni rjeci u ovim pregovorima, ovdje se pregovara samo o hrvatima, pa hrvati su konstutivan narod i oni uzivaju sva prava kao i ostala dva naroda, treba rjesiti problem "Ostalih" a ne hrvata, ali evropa i sorensen vjesto koriste ovu presudu da bi podjelili FBiH i rasturili drzavu BiH, zasto se u genocidnoj tvorevini ne pregovara oko statusa ostalih, jeli to tamo nema ostalih, prljava i podmukla podvala evrope i sorensena, koji se trudi na sve nacine da se BiH raspadne
Da mi je samo vidjeti taj genijalni um koji ce naci rjesenje za "Sejdic-Finci"! Vrti 'vako, vrti 'nako, ne vidim nacin kako da manjine isplivaju pored ovih ajkula koje ih okruzuju. Jedini nacin je ukinuti konstitutivne narode, svima NAREDITI "eh, od danas ste svi Bosanci i Hercegovci, a kuci praktikujte svoja ubjedjenja". Jooooo, pa nastao bi haos. Hihihi.
Hrvatima nije uopste stalo da se postigne dogovor o temi Sejdic-Finci bez nekog velikog 'benefita' koji ce im omoguciti ostvarenje konacne ideje federalne Herceg-Bosne.Svi Hrvati iz BiH imaju Evropski pasos-putovnicu sa drzavljanstvom Hrvatske. A vi Bosnjaci guslajte do u nedogled sa nadom u jedinstvenu BiH sa serijatskim Ustavom-po Aliji,Bakiru i po htijenju 90%Bosnjaka.
PRICAS GLUPOSTI,PA STO BI SE HRVATI ZALAGALI ZA DRUGE,A NE ZA SEBE.NEMA BIH BEZ RAVNOPRAVNIH HRVATA.OVO SADA JE KREPAVANJE SVIJU.
Ne sumnjam da ce ovi zeleni opet izmisliti i kreirati neko svoje rjesenje koje ce da zadovolji sam njihov vlastiti interes, po obicaju na stetu drzave, i onda opet jovo na novo, dok nas ne ukinu skorz!
Hadzicu neparlamudaj vise ni ti ni tvoji SDPovci a ni ostali hrkljusi na vlasti. Ima jedna nova ona ce vas oderati a znas ti Damire koja je ta.hehehehee
pa zar ne vidite da izvode pizdarije ona cetvorica i j=bu nam mater jer smo blesavi, a u tome im i pomaze ona k==va iz medunarodne zajednice, to vise i ptice na grani znaju!
hadžiću višenacionalna država funkcionira jedino kao federacija etničkih teritorijalnih jedinica ili kao diktatura, drukčije ne ide, svijet je pun primjera koji ovo potvrđuju . i pokojna juga koja je funkcionirala na bazi diktature jedne partije bila je federacija i opstajala je sve dok najbrojniji nisu došli na ideju da uvedu u takvu državu sustav jedan čovjek jedan glas, i došlo je do čega je došlo...
Bojim se Hadzicu da ce SDA danas na sastanak opet doci sa nekom suludom idejom i rjesenjem svoje vrste, ne bi me nimalo cudilo da zbog svojih interesa opet blokiraju najbitniji dogovor u drzavi.
never ending storry... za kakve li nas majmune svijet smatra...
Dok se VI igrate VELIKIH političara (nesposobnih), OVI DRUGI DIJELE Mostar. ...
koji je ovo cirkus od države, tačno da te tuga uhvati! sto se mene tice odaberite jednog predsjednika i neka bude crni cigan! bit ce svakako bolji od ovih ubleha petorki-sestorki itd. koji ne zna se koji se vise nakrao, koji je vise uze,dalje,sire rodbine i prijatelja zaposlio po javnim ustanovama da griju dupe, niko ne zna svoj posao, pametni odlaze iz drzavi, glupaci sjede na bitnim pozicijama... pa hoce li im neko stati u kraj?! napravili su to da ni volontirati ne mozes bez stele, a mi sjedimo skrstenih ruku i mislimo da nam je bitno da neki "naš" sjedi gore i krade u ime "našeg" naroda, koji god to bio. samo ne za narod, nego za sebe i svoje blize,dalje,sire...
kako nesto uraditi kad u toj petorci imas dva hdz-a i sda. stranke koje se motaju okolo 20-ak godina i kojima odgovaraju podjele jer nam tome zasnivaju svoje kampanje i skupljaju glasove.