Dan kad je potpisan mir
0
Petnaesta godišnjica Dejtonskog sporazuma
Komentari (87)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Potpisaše mir kad su Muslimani bili pred Banja Lukom. I nek mi sad neko kaže da nam je Amerika pomogla. Što nas ne pustiše da završimo stvari. Da Bog da c.rko i Klinton i Holbruk zajedno.
Dejton je zaustavio rat,to nije sporno ali je nakon 15 godina on za Bošnjake-\"luđačka košulja\" Srbe -\"sveto pismo\" Hrvate -nepravičan za \"ostale\",Bosance,građane,Rome,nacionalne manjine,Hercegovce itd nemam podataka.
15-a godina pod srbo-četničkom okupacijom, nije nam lako...
pazi naslova \"dan kad je potpisan mir\". naslove stavlja redakcija!! koja onda a u rubriku \"negativac dana\" stavi silajdžića jer je - potpisao Dejton?!?! jestel vi u sax tupavi il se pravite? ma znamo odgovor hhahahahaha
vrijeme je da genocidna tvorevina prestane da postoji!to je sramota za Europu i civilizirani svijet
Ričard Holbruk-\"masončina\" tri \"narodna\"pozvo sina da se mire kako znaju jer rat mora privest kraju Slobo,Francek i Alija srodna sorta i bratija \"ušima se poklopiše\" ratne sante \"otopiše\" Uvedoše u \"mirne vode\"?? \"svoje zemlje i narode\" za zelenom hastal čojom djelilo se plavom bojom Na torove i na geta na očigled cjelog svjeta Hrabru,časnu i prkosnu podjeliše zemlju Bosnu Ova tri \"mala neuzubilah boga\" pravdaše to \"u ime naroda svoga\" Za Bosnu gnusni IZDAJE čin što poče babo dovršiće sin
Sta smo Bogu skrivili da se rode ova trojica...
Koliko je opljuvan Milosevic, koliko je Tudjman tada bio jak, koliko je Alija cvilio po svijetu za pomoc, i na kraju pobijedi bas Milosevic. Srbi su u Dejtonu najbolje (odlicno) prosli. Tu je stavljen temelj RS. Hvala Alija
Hhhhhhhhhhmmm a kako se zove ono mesto za sudjene ratnim zlocincima ????? aa je HAG . Srbianci kazu Ne drag
Ovi Srbi iz nicega stvorise republiku, iz nicega napravise grad u Lukavici iz nicega stvorise entitetsku televiziju, napravise zgradu entitetske vlade kakvu mi mozemo sanjati, preuzese sve drzavne institucije a mi sve dobili na tacni i upropastili, ekonomija nam propala, televizija u gubicima, svaki dan strajkovi, protesti, 65 posto nezaposlenih, propali u sportu, propali u svemu. Pa zar smo tako nesposobni?
U zadnje 4 godine ucvrstili smo Srpsku politicki U naredne 4 godine trebamo je ucvrstiti ekonomski korak po korak, ojacati proizvodnju, prenijeti jos zajednickih institucija u Banja Luku i Istocno Sarajevo. sretan ti rodjendan Republiko!
sreca vasa da srbija nije usla vojno nebise vi ni do pariza zaustavili
Prema Galopovom institutu je provedena anketa na nivou BiH po pitanju odcjepljenja R.S. 88% gradjana R.S. se izjasnilo za odcjepljenje. U M-H/F 70% gradjana se izjasnilo protiv odcjepljenja R.S., a 30% se izjasnilo za odcjepljenje ili su bili bez misljenja. Kada bi se proveo REFERENDUM o odcjepljenju R.S.na nivou BiH siguran sam da bi prosao uz male ustupke Bosnjacima i Hrvatima kao npr. ponuditi im zajednicku vojsku i zajednicko nadgledanje BiH neba.
Dan kada je potpisana kapitulacija i kada su izdane sve patriotske snage koje su se borile za suverenu, nezavisnu, nedjeljivu i multietnicnu BiH
MEHSEB SU NEKE SHATRO ISLAMSKE PODVRSTE.DAL DA OKRENE SAKU OVAKO IL ONAKO. DAL DA KAMENUJU KAMENOM VELICINI PESNICE ILI MANJIM KAMENCICIMA,ZAVISI OD SKOLE? U SUSTINI DUBIOZA. U SUSTINI TOTALNO IRELAVNTNO ZA CELOKUPAN LJUDSKI ROD,JER ISLAM ODAVNO NIJE DOPRINEO LJUD.CIVILIZACIJI NI NA JEDNOM POLJU. STVAR OPSTE KULTURE ,BAR U MOM SLUCAJU DA ZNAM U STA VERUJU NEPRIJATELJI MOG NARODA,DA IM SPOZNAM MANE I SUPLJINE.