Komentari (104)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pa gdje je link da i mi potpisemo?
https://www.change.org/p/peticija-za-hitno-zaustavljanje-promocije-filma-o-bosasnkohercegova%C4%8Dkom-entitetu-rs-petition-to-urgently-stop-the-promotion-of-the-film-about-the-bosnian-herzegovinian-entity-of-rs?recruiter=966171252&recruited_by_id=3707ef30-81a3-11e9-add2-63826e221d10&utm_source=share_petition&utm_campaign=share_for_starters_page&utm_medium[0]=copylink%3Futm_source%3DKlix.ba&utm_medium[1]=Clanak
Problem filma je što je sve laz do lazi.U mom mjestu se spominju muslimanski teroristi iz 1992 koji su htjeli ovo ono,a grad totalna mješavina bio.Ovi nisu normalni..koje lazi puštaju.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Hajte slušajte Grand dječurlijo mutava Bošnjačka! Nabijete milion pregleda Baki prasetu a kanal kakav je Pravda Bosna ima 15.000 pratitelja. Vama će se ponoviti logori, kad ste mutavi, bez dostojanstva I glupi. Jeb' vas Ace, Cece I ostatak servije
Hahahha pa ni naslov peticije nije napisan pravilno. Smijurija
Ovo ce samo stvoriti vecu antipatiju prema srbima. Stvarno nisam mrzitelj nikoga niti poznajem puno srba ali kad gledam ove njihove takozvane dokumentare, kad procitam komentare podrske propagandi i lazi o mojoj drzavi i uvelicavanjem ratni zlocina i jos kako opravdaju rat u Ukrajini, namam puno ljubavi prema tom narodu. Cast izuzecima.. uvjek ima dobri ljudi u svakim narodu.. ali nesta ovdje nije uredu..
Hajmo EUFOR, akcija!
Iskreno, ne treba ukloniti film.. Treba ga svatko pogledat cisto da se vidi pogled na rat iz druge perspektive. Isto tako Srbi trebaju pogledat Kuda ideš Aida... Mozda bi na taj nacin vidjeli rat iz perspektive drugih naroda i vise bi shvacali jedni druge...
Strašno šta neprijateljska propaganda radi. Ispast će na kraju da smo sami sebe poubijali u Srebrenici, na Markalama i kojekuda u našoj lijepoj BiH. Fujjjjj.
Film se trebao zvati ubijanje sve što nije srbsko,laž i obmana vlastitog naroda.
Kada ste sa Hrvatima rasturili Jugu to su borci za slobodu, a kada Srbi zbog ignorisanja druga dva naroda krenu da izdvoje iz takve BiH svoj dio e to su zlocinci i teroristi. Cinjenica je da gdje god ste sta oslobodili tu Srba vise nema i to svijet zasluzuje da zna, a ovaj film vam smeta jer se narusava crno bijela slika.
Zato treba stalno naglašavati šta se nalazi u memorandumu SANU-a iz 1986.g.
PS i mi negiramo ubistva Srba i Hrvata tokom rata tako da hush dok i jedni i drugi ne priznamo sve.
Bošnjaci misle da ih Europa voli, vole malo morgen!
Koja glupost ali i ovi kada bubnu 100.000 žrtava rata ne sjete se izbaciti Srbe i Hrvate iz toga pa da bude tačan broj. Ne vjerujem nešto da ovaj film smeta Srbima i Hrvatima.
Hahahahaha borba za slobodu ma daj
Jel ima neko da me podrzi i organizuje kupovinom polu automatsog oruzja da izvrsim atentat na ovog jadnika?
LINK https://chng.it/kL5Xv7xbsz
srbovanje i laziii, njhov identitet.... Oprosta i Zaborava nema, cekamo vas, kad tad !
Mrka kapa bratac, malo vas je i nema razloga za bilo kakav sukob Srba i Bošnjaka ikad više u budućnosti. Bolje se ti vataj mikrofona i u ZG da širimo bratstvo i jedinstvo.