Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Citam komentare i ne kontam uopste oko 98% njih. Pa zar vam nista ne valja? Zar njihovo angazovanje ce nesto lose donijeti? Zbog cega ste tako svi vi licemijerni i bezobrazni??? Umjetnici na pozitivan i plemenit nacin pokusavaju da pomogu Divjaku. Morate shvatiti njihov cilj. Oni koji ovo kritikuju nisu normalni.
gledam komentare ... baliluk kud ne ode na pale \'92, budalo ...
JOvan je deserter koji je sacicu dolara prodao armiju kojoj je pripadao. On nije napustio JNA zbog patriotizma ili naklonosti prema BiH, nego je morao da se sklone bilo gdje jer je i prije pocetka sukoba prodavao oruzje i municiju tim istima koji su ga prihvatili. On treba i mora da odgovara za svoje grijehe.
@jose Ovo su isti oni koji su na rat u Sarajevu gledali kao na borbu primitivnih balkanskih plemena i sa strane čekali da vide ko će pobjediti. Ovaj primitivni elitizam je više nego smješan - \"intelektualci i umjetnici\"??? Kakvi intelektualci? Je li potpis dečka koji radi kao taksista a ima završen ETF manje vrijedan od nekakve nazovi elite koja je završila jeftine umjetničke faksove i zna samo prodavati maglu?
http://www.youtube.com/watch?v=RUuhSGnLvv8 ovako se dobija rat
Dobra vijest. Ovo se trebalo uraditi davno i ne nastaviti akciju dok se Divjak ne oslobodi. Ali bolje ikad nego nikad. Nadam se ovo nece ostati ovdje, i da ce ova grupa biti angazovana i dalje.
Izabrao pogresnu stranu, sta cu mu ja. Na kraju se sve placa moj generale. Nema pogodnijeg od tebe da te BH vlast proda, mada si to zasluzio.
Mlaloumniche dosadan si. Tikvane mrzi me kucat da ti mamu jbem.
opet plačete za srbina koji se borio na muslimanskoj strani mogu samo reći TRUNI help baznija đenosajd heeeeeelp
nasim glupanima dole ne treba povod za okupljanje samo da se nista ne radi i protestvuje eto cisto iz dosade... glupi bosanci
Poznati poznavalac medjunarodnog prava Pasovic! Ovi umjetnici stvarno misle da su najpametniji i da ih neko slusa. Raspitajte se malo o precudaram pri medjunarodnim izrucenjima. A na osnovu cega je covjek uhapsen ako ne postoji potjernica? Lupate gluposti.
ETO STA SU UMJETNICI BIH-E...?!!! GOFNA I PRODANE DUSE...!!! BLJAK...!!! A O POLITICARIMA DA I NE PISEM...!!! MIZZERIJA...!!!
DINO I HALID SU SE LJUBILI SA PREDSTAVNIKOM AGRESORA I KRVOLOKA SERVIJE i CUVARA MONSTRUMA SRRATKA KOLJACA U SRED SARAJEVA PRIJE PAR DANA...BORISOM TADICEM...!!
TREBALO JE VREMENA DA SE INTELEKTUALCI I UMJETNICI ANGAZUJU...?!!! SRAMOTA...!!!
opet kuknjava i HELJP BAZNIA,HELJP..DŽENOSAJD..