Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
https://www.change.org/p/jasmin-imamovic-preimenujmo-ulicu-plavkuša-tuzla-u-ulicu-graham-badford-a
pa vidim čovjek koji je obrani od prvih napada Sarajevo niko i ne spominje.doduše nije se slagao sa Alijom ali je veliki poson napravio za Sarajevo...JUKA PRAZINA a vi eto kako god hoćete...ako nevjerujete meni pitejte četnike što misle o njemu i Zašto ga ne vole niti spominjati
@etoga Juka nije bio dobar i zlodjela je napravio u Mostaru, kao i prema svojim vojnicima koji nisu htjeli da mu se u tom pridruze.
Volim Tuzlu... ;-)
ja sam da se ulice koje se zovu po aliji izetbegoviću preimenuju u ulice grahama branforda
Podrzavam ideje de se sve sto se naziva po ali,preimenuje u ime ovog prdobrog covjeka koji je dao najdraze sto je imao,a nista nije trazio.Dobra duso graham branford da ti drgi Allah podari Dzenet.
Nikad čuo, ali znam da najveći pjesnik Musliman, poštovani Izet Sarajlić nikada nije dobio ulicu u Sarajevu.
Apsolutno podrzavam ideju. Mozda ce i ova stoka u KS, mozda (!), dodijeliti naziv neke ulice po ovom heroju.
on je bio psihički bolesnik..spali ti se za nekog ko ti nije ništa...e to može samo budala...koji se to Bošnjak spalio za Bosnu
Gori si tu bolesnik...
Gori si ti bolesnik!!!
PRIKAŽI ODGOVORE (5)