Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
To samo pokazuje kako pojedini ljudi imaju karakte i kako se lako ovaj narod moze kupit i prodat
Ovaj NIkšć je doveden da svojom ohološću i nesposobnošću sje. e SDP. A Imamoglu i Bećirović iz Tuzle su jedini koji su mogli do skora osvojiti glasove na izborima, pa se furaju da su face, a raspala se partija. Ovih par mladih čaršijanera su rijetko dovratni tipovi. Damir Nikšić, Segmedina, Žuljević, Magazinović, Čengić, Mašić, sve goli balo i neradnik, a biva za prava radnika?
Bio Mile zainteresovan za poziciju, stranka rekla NE sa SDA. Mile napustio stranku zbog pozicije. Pragmatičan lik.
Hoće li iko ostati u ovom SDP-u ?
Hoce Sasa, Irfan, Lana, Damir i ta ekipa
Nikšića nije ni za sekretara OS Konjic, nema karizmu, nema stav, nema niti jedne odlike koju bi glavni čovjek SDP-a morao imati. Obični je poltron koji je uništio SDP, zato će SDA telece glave uvijek biti na vlasti. E moj SDP šta ostade od tebe...
Dosao do pozicije uvlaceci se, sada oko sebe okupio uvlakace. Nema tu napretka.
niksici i njegove potrcke becirovici imamovici i maganovici ugasise stranku i drzavu jer vise u fbih nema oporbe sda kao ni u rs dodiku.
Gospodo najnoviji socijademokrati, vratite mandate ili pare koje je stranka uložila u vašu predizbornu kampanju. Da ste slučajno se kandidovali kao nezavisni kandidati, danas bi bili kod kuće i pratili KLIX.
@Formula1 u pitanju su stare socijaldemokrate. Birači su prije svega dali glas njima licno, a ne Partiji, tako da mi nije jasno sta to oni trebaju vratiti Partiji.
Prvo treba Niksic da vrati kompenzacioni mandat. Prvo od glave neka se krene.
KP SFRJ 1945-1992 SDP 1992-2019 Ko je na redu?