Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
drugim riječima htio je reći da ne trebaju dolaziti ako misle filozofirati i nadmudrivati se, ne prolazi floskula "dogovorili smo se da nastavljamo razgovore"
Rješenje je moguće samo ukoliko Bakir i Dragan zalutaju na aerodromu ili pogriješe let, pa ne odu!
Hehehe bas tako... Da hoce kako prespavati put pa da se nadje neko normalno i ljudsko rjesenje...
treba vidjeti imal u turistićkim agencijama ponuda kakvih, ja mislim da bi im put u "pizdrlend" svi građani zdušno platili!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
ma gori ste vi evropljani zaustavite te krediite da dajete i sve ce biti oke
Ja mislim da ce se dogovoriti,al u liburgu mijesecu
znadel ovaj kome ce ti boda sarajvu jal borcu
KAKO JE RIM KREIRAO SRBE HRVATE BOSNU BOŠNJAKE Srbi ( latinski servi, serbi = rob slugan ) Hrvati ( latinski cretino, croatino = budalina kreten ) Bosna ( latinski bos + nae = volčine govedine ) A šta Turci misle o " svojim " BOŠNJACIMA : tur. bosh + nyak = beskućnik, fukara; izv turski bos + nya = ničija zemlja (pravni status kolonije, latinski terra nullius ) -Portal "KLIX" (naziv nije nikakva "misterija" već obična igra riječi: C(hato)LICS ) koji moderira fanatična katolička mladež (pa u misiji "civiliziranja glupih Bosanaca" mnogi naprave desetine hiljada postova - istinski fanatizam!) cenzurira URL adrese portala Vaše Kraljevske Porodice http://ow.ly/pCeWG
Kao sad će se sve dogovoriti, čim je on reko... samo od tih riječi, već vidim primorani su naši političari napraviti posao. Malo sutra!
Fule, po uši ma ih, jer nijedan od njih nije rješio domaći zadatak.
Mi čekamo 20 godina i ništa, a vi očekujete za jedan dan, sretno!
Kaze pjesma: "...volio bih da se Bosna plasira u Brazil... ...da su konstitutivni i Sejdić i Finci..." Ali, ovi sto pjevaju to -oni zlo ne misle. A ovi sto odose u Brisel -j*be se njih za nas, sve redom... Samo, problem je sljedeci: nece politicarima iz BiH EU zabraniti ili uskratiti bilo kakve privilegije ako kazne nasu domovinu zbog NJIHOVOG nerada.. Trpi narod, ili tri stada ovaca i ostali... Mislim da je do sada i slijep trebao progledati koliko "dobrog" nam zele "vodje"... Njima su najdrazi oni u "njihovom stadu", jer ih puckaju i huskaju po zelji i potrebi protiv drugog i treceg stada (ostali su svakako na umoru), a oni putuju u Brisel(-e)...
Dobit ćete konkretno qurac da si izbijete zube.
Konkretno treba im jos kredita,ima ko ce vracat
Zlatna ribica ispunjava želje... E ovaj je ono suprotno, njegove se želje moraju ispuniti, zlatni europejac
Sa SDA i HDZ i njihovim afinitetima sumnjam da će se nešto napravit', ne znaju oni dogovarati i raditi za dobro građana.
DA je pokušala brutalno dezinformisati javnost o sadržaju sastanka sa predstavnicima EU. Time je ova stranka pokazala da je jedini razlog njihovog odziva na ovaj veoma važan i hitan sastanak zapravo to da se pokuša minirati proces dobijanja kandidatskog statusa u EU i da se haos koji je SDA već kreirala dodatno pojača sve do njegove eskalacije za koju niko ne može garantovati u kojem će pravcu ići. Naravno, namjera SDA je da se za sve to optuži neko drugi.
Bilo koji prijedlog je bolji od onoga koji su na prethodnom sastanku predlozili haveri Covic i Izetbegovic